Dorien Bastiaans


puur natuur coaching

Na een burn-out op mijn 26-ste besefte ik dat mijn leven niet het leven was dat ik wilde leven. Ik draaide mee in de ratrace van de maatschappij en deed wat (ik dacht dat) er van me verwacht werd. Maar gelukkig werd ik daar niet van. Verre van. Het moest anders, begreep ik.

Ik ging me verdiepen in mezelf. Ik leerde weer contact maken met mijn lichaam, mijn wensen, mijn verlangens. En verbond me elke keer weer wat meer met mijn werkelijke, authentieke ik. Ik merkte dat ik me beter, gelukkiger ging voelen. Omdat het steeds makkelijker werd keuzes te maken die me helpen om mezelf goed te voelen. 

Inmiddels help ik anderen om dat contact met zichzelf te herstellen en een leven te creëren dat hen vervult. Omdat ik daar ontzettend blij van word. En mijn cliënten ook. Moeilijk is het niet, je moet alleen even weten hoe.  

DORIEN IS TIJDENS HET FESTIVAL TE VINDEN IN KRAAM:


Workshop:

Dichter bij Jezelf

DOOR DORIEN BASTIAANS
VAN 14:00 - 15:00 UUR IN LOCATIE WATER

maak weer contact met wie jij werkelijk bent

We worden allemaal heel puur geboren, maar in de loop van tijd verliezen we aan authenticiteit. We gaan ons veelal gedragen hoe we denken dat het gewenst is, in plaats van hoe we het het liefste zelf zouden willen. Veel mensen lopen daar in de loop van hun leven tegenaan. Ze merken dat het leven dat ze leven hen eigenlijk niet vervult en voelen zich soms alsof ze zichzelf zijn 'kwijtgeraakt' of hebben 'weggegeven'. Maar wat als je het contact met je werkelijke zelf weer kunt herstellen en kunt voelen waar je écht blij van wordt? Hoe zou jouw leven er dan uitzien?

In deze workshop laat ik je op verschillende manieren ervaren hoe je heel praktisch weer contact kunnen maken met wie je werkelijk bent, onder al die laagjes, maskers en 'rollen' die je jezelf hebt aangeleerd. De tools die je meekrijgt, kun je direct inzetten in de dagelijkse praktijk, zodat je zelf stapje voor stapje en op je eigen tempo dichter bij je ware zelf kunt komen. En een leven kunt creëren dat je werkelijk past.


Wil je deze workshop bijwonen?
Geef het aan via het Facebook evenement