Liesbeth de Groot


Van Atlanta tot de Gouden Tijd

het kosmische kennis boek

Liesbeth de Groot is zonleraar van het Kennis Boek. Aan de hand van dit kosmische boek vertelt zij over Atlanta, onze veranderende wereld en de toekomstige Gouden Tijd. Als introductie kun je 3 hoofdstukken van het boek naar je op laten sturen of aan de stand ophalen.

Liesbeth is tijdens het Festival te vinden in standnummer 30.

DE MISSIE VAN DE GOUDEN TIJD
“Toekomstige dagen zullen U Schoonheden brengen die U zich zelfs niet voor kunt stellen.”
Citaat uit Het Kennis Boek (blz 759).


Lezing:
Van Atlanta tot de Gouden Tijd

DOOR Liesbeth de Groot
VAN 10:30 - 11:30 UUR IN LOCATIE LUCHT

HET KOSMISCHE KENNIS BOEK


Vele eeuwen geleden leefde een beschaving in Atlanta in eenheid met elkaar en met het universum.
Ze leefden naar 5 hoogstaande levensbeginselen.


Om er 2 te noemen: ‘Alles zal gelijkelijk over
iedereen worden verdeeld’ en ‘Moeders zijn de moeders van alle kinderen; Vaders zijn de vaders van alle kinderen’. Hiermee bedoelend dat ouders zorgen voor andere kinderen net zoals ze dat doen voor hun eigen kinderen.


Na verloop van tijd werd niet meer naar die beginselen geleefd en raakte de samenleving in verval. Hierdoor verloren de Atlantiden het eenheidsbewustzijn, waarna de samenleving op hield te bestaan.


Om opnieuw een gemeenschap te vormen die vanuit eenheid zou kunnen leven, wordt ons
leefsysteem gecreëerd. Het Kennis Boek beschrijft hoe wij in miljarden jaren en door vele incarnaties ons hebben ontwikkeld: “Van micro tot macro”.


Aan alles zit een einde en zo is het ook hoe wij hier op aarde leven. Een nieuw tijdperk dient zich in de verte aan, de zgn. Gouden Tijd. Een wereld geaard in liefde en verdraagzaamheid en waar mensen in vrede leven. Omdat veel mensen het bewustzijn wat daar voor nodig is nog niet hebben bereikt, is een kosmisch hulpplan gestart.


Doel: zoveel mogelijk mensen klaar te maken voor de nieuwe tijd.
Om een paar dingen uit dit plan te noemen. In de vorige eeuw is onze tijd versneld, zodat we sneller door onze karma’s kunnen gaan. Ook bereiken onze aarde bijzondere kosmische stromingen die aanzetten tot verandering. Lastig en vaak pijnlijk is de chaos die hierdoor ontstaat. De ene crisis volgt de andere op. Toch is dit allemaal bedoeld om ons los te maken van oude patronen en om nieuwe
wegen in te slaan.


De rode draad in dit kosmische plan is het Kennis Boek. Op de tekst is een hoge vorm van liefde aanwezig en de Omega-energie, 19 e evolutiedimensie. Tijdens het lezen wordt deze en hogere energieën geleidelijk aan je overgedragen en opgenomen. Zo transformeer je sneller naar het verlangde universele bewustzijn in een tempo dat bij je past. Om een nieuwe wereld binnen te kunnen gaan waar iedereen Eén is: de Gouden Tijd.


Deze lezing volgen? Laat het weten via het FB evenement

Contactgegevens