Weten wie je bent en wat jij belangrijk vindt.!

Jacqueline van den Bergh van Sprankelend aan de Slag. Aangenaam. Als spiritueel coach leer ik je ontdekken wie je bent. 

In het leven komt er heel wat op je pad. Mooie en liefdevolle zaken maar helaas ook lastige en moeilijke dingen. Soms kan het lijken of je jouw pad een beetje kwijt bent. Je vraagt je dan af: wie ben ik, wat wil ik en wat heb ik nodig? Dan is het fijn om met iemand te praten die je verder kan helpen. Als spiritueel coach loop ik graag een stukje met je mee en help je om de juiste keuzes te maken

In de knoop | uit de knoop

Ben je ambitieus, maar loop je vast? Weg dan met de bullshit, de praatjes en de smoesjes. Terug naar de basis, daar gaat het om bij mij. Ik leer jou om keuzes te maken op basis van jóuw intuïtie zodat je écht verder komt. Is dat eenvoudig – nee. Werkt het – ja. Kan ik dat – leer me kennen!

Jacqueline:

Ik heb geleerd van het leven. Als projectmanager bij een bekende accountant deed ik veel – heel veel – met mijn hoofd. Maar ik ontdekte dat ik véél meer met mijn gevoel kan. Ik nam ontslag en heb veel in mezelf geïnvesteerd. Zo begon ik mijn eigen praktijk. Al jaren help ik vrouwen met mijn hart en m’n gevoel. Jacqueline, 44 jaar en intuïtie met een stevige basis!

Persoonlijke Gegevens

Je kunt Jacqueline vinden op het bewustwordingsplein in
BT 10