Lenneke ten Kiefte bewustwordingsplein Happy Life Festival 2019

“Wat ik geef is niet zo maar een ontspanning massage.
Het reconnect je op celniveau.”

Terugkijkend vanuit n hoger perspectief ben ik tot mijn 40e bezig geweest me te bewijzen, te voldoen aan heersende normen, om me vervolgens weer te bevrijden van alle opgelegde programma’s die in dit leven gingen draaien vanaf mijn geboorte en de rollen die ik op me genomen had.

Door diepe processen mocht ik heen gaan om uiteindelijk thuis te komen bij mijn eigen authenticiteit en liefde. Grote inzichten kreeg ik in de wijze waarop onze mondiale systemen draaien en hoe lichaam en mind reageren op wat er in en om je heen gebeurt. En wat een bevrijding om daar, waar mogelijk, uit de dualiteit te stappen die zo kenmerkend is voor de 3e dimensie.

Op een voormalige kaasboerderij in Galder geef ik Aroma Massage met Energetische Tibetaanse Reconnection; een wellness voor lichaam, geest en ziel.

Op hart-niveau maak ik verbinding met je.

Ik gebruik in frequentie verhoogde essentiële oliën en combineer deze met Tibetaanse energetische keys. Hierdoor kom je fysiek, mentaal en energetisch op het diepste niveau van ontspanning. Al je cellen komen in een verhoogde trilling.

De weg is nu voor je vrij gemaakt om contact te maken met je blauwdruk in het quantumveld. Door de hereniging met je oorsprong kunnen in deze diepe ontspanning blokkades verdwijnen. Nieuwe inspiratie, inzichten en downloads kunnen nu binnen stromen voor jouw eigen unieke pad. Je bewustzijn wordt verruimd en het leven komt in een higher flow en happiness.

Tijdens het Happy Life Festival geef ik een proeverij hiervan. Je ontvangt dan een Voeten Massage met 2 Essentiële Olie in combi met een Reconnection. De uitwisseling hiervan is €10,- voor 20/25 minuten

Wil je zeker zijn van deze ervaring dan kun je je al opgeven via lentekiefte@gmail.com om in overleg een tijd af te spreken op deze dag. (Slechts 6 plekjes)

Als festivalbezoeker kun je een reductiebon van me krijgen voor een volledige Aroma Massage met Reconnection op mijn praktijkadres.

Persoonlijke Gegevens

Je kan Lenneke vinden op het bewustwordingsplein in
​BT 13