Preventie is een cadeautje wat je later uitpakt! Gelooft u ook in preventieve gezondheidszorg?

Geloof jij ook in preventieve gezondheidszorg? Wij wel.

Holistische Bodyscan
Deze Scan is in Nederland nog niet zo bekend, terwijl in Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland hier al heel lang en door vele artsen en therapeuten mee gewerkt wordt. Gelukkig gaan we ons steeds meer bewust worden dat gezondheid een kwestie is van preventie. Wij zien dit juist als een uitdaging. Wij geloven namelijk in preventieve gezondheidszorg en zien dit bovendien vooral als een kans voor JOU!

Meten Is Weten!
Het menselijk lichaam is een heel mooie ‘Machine” en is zo ingenieus gebouwd dat het in staat is om zichzelf iedere keer weer te herstellen. 
Kijk maar eens als je in je vinger snijdt, binnen de kortste keren verdwijnt de snee en hersteld de huid zich weer. Wonderlijk toch. We vinden dit eigenlijk gewoon. We gaan er gewoon vanuit dat dit gebeurt. Zo gebeurt er binnen in je lichaam ook heel veel, mits je natuurlijk er wel voor zorgt dat jouw ‘Machine’ optimaal kan functioneren.

Dat doen we toch ook voor onze auto…. 
Ieder jaar wordt deze APK gekeurd en als er punten zijn die aandacht vragen dan worden die aangepakt toch?? Want we weten allemaal als je de olie niet ververst of aanvult gaat de motor
haperen of draait je motor in de ‘soep’.

Maar hoe zit dat nu met ons lichaam?
Doe jij jaarlijks een “APK lichaams controle”? Zodat je weet waar je wat
ondersteuning nodig hebt om schade te voorkomen? In de praktijk zien we vaak dat mensen beter voor hun auto, huisdieren, boot en andere luxe dingen zorgen dan voor hun eigen lichaam. En wat voor lol heb je aan al die mooie dingen als jouw eigen ‘Machine ‘ gaat
haperen of erger nog kapot gaat?

En omdat het zo eenvoudig is om je lichaam dat kleine beetje extra te geven met een enorm resultaat willen we jou van harte uitnodigen om bij ons een meting te komen doen deze duurt nog geen 10 minuten!

En nu speciaal voor het Happy Life Festival voor de prijs van € 10,00. Normale prijs €107,00. En hier te leren hoe eenvoudig jij je lichaam dat kan geven om gezond en vitaal oud te worden.

Wie zijn wij?
Basicmoments wordt gerund door 2 pittige dames die hun sporen op gebied van lichaam en geest wel verdiend hebben. “ Yvonne Koolen eigenaar van Praktijk Innerlijk Bewust en Trance-formatie’’
Na haar middelbare school is ze opgeleid als A verpleegkundige en is gaan werken in het Sint Franciscus gasthuis. De passie om met gezondheid bezig te zijn zit haar in de genen. Na een aantal jaren gewerkt te hebben is ze begonnen aan haar Psychologie studie en werkt inmiddels al weer meer dan 17 jaar als psychotherapeut en hypnotherapeut in haar eigen praktijk, die nu gevestigd is aan het Haveneind 9 in Goedereede (Havenhoofd).

Zij is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met overprikkeling zoals het behandelen van Prikkelbaar Darm Syndroom, Hoog sensitiviteit en Burn-out en onbegrepen vermoeidheidsklachten. Haar droom om lichaam en geest samen aan te pakken en dit onder te brengen in een holistisch gezondheidscentrum gaat nu werkelijkheid worden. Eerst nog in de praktijk in Goedereede maar er liggen al plannen voor een nieuwe locatie. En het zal duidelijk zijn dat je zoiets niet alleen kan runnen. Liesbeth Feddes versterkt de praktijk. Zij zijn al jaren hele goede vriendinnen van elkaar en hun missie en visie over gezondheid is hetzelfde “Vanuit het vertrouwen in jezelf en je lichaam en met respect voor de natuur kun je een gezond en evenwichtig leven leven en je gezondheid positief beïnvloeden.

‘’Lichaam en Geest de ideale combinatie’’ aldus Liesbeth Feddes van Basicmoments na jaren lang in de natuurlijke sector te hebben gewerkt heb ik naast veel bedrijfskennis me ook verdiept in alles wat groeit en bloeit. Geneeskrachtige planten en kruiden zijn hierin ook bestudeerd. Mijn mantelzorgtaken en mijn eigen medische zoektocht hebben mij geleid
naar deze combinatie van lichaam en Geest. Mede door samenwerking en verbinding te zoeken, want ik geloof erin dat samenwerking maar ook preventie de toekomst is!

De Holistische bodyscan maakt het mogelijk om inzicht te krijgen wat er allemaal goed gaat in het lichaam en waar er misschien wat ondersteuning nodig is.

We willen jou graag de werking van de scan uitleggen tijdens het Happy Festival en wat zoal de voordelen zijn.

Loop gerust even binnen, en kom te weten hoe het met uw gezondheid is gesteld.
Wil jij zeker zijn van een plek voor een meting tegen een gereduceerd tarief a € 10,00?

Meld je dan aan via ons mailadres: info@basicmoments.nl en reserveer jouw plek op zaterdag 7 september. Graag je naam en telefoonnummer opgeven. Je krijgt van ons dan o.a. een tijdstip door zodat je zeker bent van je plek.

We hopen je te mogen ontmoeten.

Meer informatie vind je op www.basicmoments.nl.

Haveneind 9
3252 LE Goedereede
info@basicmoments.nl
Tel: 06-17055841 of 06-44696675Persoonlijke Gegevens

  • Liesbeth Feddes & Yvonne Koolen
  • Holistische bodyscan
  • www.basicmoments.nl
  • 06-17055841 / 06-44696675
  • info@basicmoments.nl

Je kan Liesbeth en Yvonne vinden op het bewustwordingsplein in
BT 04