Breng balans in je leven en vind een antwoord op levensvragen met AyurYoga 


Breng balans in je leven en vind een antwoord op levensvragen die je altijd al aan jezelf wilde stellen. Volg een workshop Ayuryoga en werk aan je persoonlijke ontwikkeling, want zeg nou zelf; wat is er beter dan je goed voelen. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. En mooier nog, je kan ook anderen helpen bij het zoeken naar een vreugdevol leven.

Ware aard
In de workshop ga je op zoek naar de antwoorden die jouw leven evenwichtiger maken. Ayuryoga is een combinatie van de wetenschappen Ayurveda en Yoga. Duizenden jaren oud en toch modern want de zoektocht naar evenwicht en ontwikkeling blijft altijd actueel. Onder begeleiding van een professionele yoga docent wordt er gewerkt aan het ontdekken van je ware aard, je inzicht te geven wie je bent en waar je naar toe wilt. Een soort expeditie naar geluk eigenlijk. Overigens wordt Yoga binnen de geneeswijze Ayurveda als therapie ingezet
om klachten te behandelen en leefstijladviezen te geven.

Bewust van je adem
Vaak is adem onbewust, je gaat oefeningen aanleren om je bewust te maken van je adem. Als je het onder de knie hebt ervaar je direct meer rust. Daarnaast leer je om bewust om te gaan met je emoties en verdiep je je in de Ayurveda en Yoga. Geen moeilijke kost maar voor iedereen begrijpbaar. Als je dat allemaal wilt en kan, kom je uiteindelijk tot meditatie, met een mooi lichamelijk en geestelijk effect als gevolg.

Tenslotte
Het gaat allemaal te ver om je alles ineens uit te leggen. Daar is de yoga en de Ayurveda docent voor. Maar één ding staat vast; als je je overgeeft aan de Ayuryoga ben je op zoek naar groei, bewustwording, je pure Zelf die puur geluk is.

Op 7 september staan wij op het bewustwordingsplein van het Happy Life Festival en beantwoorden graag al jouw vragen.

Meer informatie: www.ayuryoganederland.nl

Persoonlijke Gegevens

Je kan Wendy vinden op het bewustwordingsplein in
​BK 06