Brigitte van Zijp


hoe ik mijn plek leer innemen

Mijn naam is Brigitte, ook wel Brie genoemd door mensen in mijn directe omgeving. Vandaar ook de naam Bries Advies. Ik hou van advies geven en mensen helpen. Dankzij mijn geboorte-energie voel ik vaak ook wat de ander nodig heeft.

Door een zetje van een loopbaancoach ben ik vorig jaar aan mijn opleiding begonnen om familie- en organisatieopstellingen te begeleiden. Deze opleiding is voor mij het begin geweest van een enorme, persoonlijke reis en transformatie. Ik heb o.a. geleerd om mezelf kwetsbaarder op te stellen en vanuit die kwetsbaarheid verbinding te maken met anderen.

Wat ook een hele belangrijke ontwikkeling voor mezelf is geweest, is leren om mijn plek in te nemen. Met behulp van een opstelling kun je op zoek gaan naar je plek. De plek die ik innam was niet mijn plek maar die van een van mijn ouders. Die plek heeft me veel geleerd, zoals zelfstandig zijn en dingen zelf oplossen. Maar nu hielp die plek mij niet meer. Mede dankzij de inzichten die ik uit mijn opstellingen gehaald heb, neem ik nu steeds beter mijn plek in, durf ik mijzelf te laten zien.

De volgende stap voor mij is deelnemen aan dit mooie festival. Ik ga hier mijn plek innemen om jullie te laten zien hoe mooi de energie van opstellingen is.


Lezing:
Kennismaken met de energie van opstellingen

DOOR BRIGITTE VAN DER ZIJP
VAN 12:00 - 13:30 UUR IN LOCATIE LUCHT

ontdek de energie van een opstelling

Ik werk erg intuïtief en een vast programma heb ik niet voor deze dag. Wel wil ik je heel graag de energie van een opstelling en het “wetende veld” laten ervaren. In kleine groepjes zal ik je begeleiden om te voelen wat er gebeurt als je als representant deel neemt aan een opstelling. Om te voelen wat je hier ook voor jezelf uit kunt halen. En vooral om te leren vertrouwen op je gevoel.

Wees welkom, ga er open en nieuwsgierig in, dan haal je er een mooie ervaring uit voor jezelf.

Wil je deze interactieve lezing bijwonen?
Laat het ons weten via het Facebook evenement


Contactgegevens