Happy celebration night

17:00 - 23:00 uur

Bij de Happy celebration night komen we gezellig samen om de 2e editie van het Happy Life Festival in te luiden. Je kan allereerst culinair genieten van het aanbod van de verschillende foodtrucks en natuurlijk lekker wat drinken en connecten met gelijkgestemden.

We gaan eerst onze positieve intenties neerzetten bij de vuurceremonie begeleidt door Sonja Raats. Daarna neemt Sophie Minne het over met een hartsverbindende dansinitiatie waarna DJ Shanto je in de Eik tent muzikaal mee op reis neemt naar een Happier Life,.. Lets celebrate a happy life together!

17:00 - 19:15 uur
Eten & drinken & connecten

19:15 - 20:15 uur
Vuurceremonie Sonja Raats

20:30 - 21:00 uur
Dansinitiatie Sophie Minne (Devalounge)

21:00 - 23:00 uur
Dj-Shanto (Estatic Dance Amsterdam)

Sonja Raats 

Tijdens de Celebration Night zal het Happy Life Festival worden ingeluid met een sfeervolle sjamanistische vuurceremonie. Deze vuurceremonie zal verzorgd worden door Sonja Raats van Spirit4Nature. Begeleidt door live muziek zult u allen naar het veld worden geleid waar de vuurceremonie plaatsvindt. 

De ceremonie zal geopend worden door ons gezamenlijk te verbinden met de energieën van de 7 heilige richtingen. Dit zijn de 4 wind richtingen, de aarde, de hemel en het hart. Door het aanroepen van de spirits creëerden we een heilig ruimte waarbinnen de vuurceremonie kan plaatsvinden. We hopen u bij het vuur te ontmoeten als begin van een inspirerend festival.

Sophie Minne

Dansceremony facilitator

In 2016 ben ik maandelijks Ecstatic Dance avonden gaan organiseren in Breda en de groep terugkerende dansers breidt zich steeds verder uit. Steeds meer mensen ontdekken hoe bevrijdend en verbindend Ecstatic Dance kan zijn. Hoe het is om door dans en muziek dichtbij je kern te komen en te mogen zijn, wie je bent.


Als host en facilitator, experimenteer ik met de avonden die ik organiseer met mijn eigen Devalounge. 

Op het Happy Life Festival zal ik op vrijdagavond een mooie dansinitiatie geven om de dansers met elkaar te verbinden en vanuit de Joy te laten dansen. Kom je ook?

Sophie Minne

Dansceremonie facilitator

Sophie Minne is facilitator en organizer van Ecstatic Dance in Breda (Devalounge.com). Ze heeft jarenlange ervaring met verschillende dansdisciplines. Sophie raakte hierdoor geïnspireerd om verder te ontdekken welke invloed en kracht dans en muziek op mensen heeft.

Op het Happy life festival zal ze ons op organische wijze uit het hoofd in ons lichaam gidsen zodat we nog meer kunnen genieten van de Happy Celebration Night met Dj Shanto.

DJ Shanto

Visionary Club-eigenaar, levenslange DJ en een van de ware pioniers in de Concious clubwereld. Hij stond aan de basis van Club Lite en Ecstatic Dance Amsterdam, dat nu een van de belangrijkste dansfeesten ter wereld is.

Sinds 15 jaar organiseert hij de legendarische Nataraj Barefoot-feesten.  Shanto zegt: 'Het enige dat telt voor mij zijn aardige mensen, goede muziek en dansen. Er is niets meer nodig om een geweldige tijd te hebben en laat de magie op de dansvloer rijzen. Elke danser maakt zijn / haar eigen reis en iedereen ontvangt de muziek op zijn eigen unieke manier. Ik hou van deze diversiteit. Ik geniet ook de momenten dat het allemaal samenkomt.

Deze Happy Celebration Night is gratis toegankelijk, iets lekkers te eten en drinken is tegen een gunstige prijs tussen 17:00-23:00 verkrijgbaar.

Nodig gerust je vrienden/kennissen uit, hoe meer zielen, hoe meer vreugd ! Let's celebrate..♥

coördinator

Misja 
Vermeulen

coördinator

Marianne 
Zuidveld

coördinator

Sander 
Mulders

coördinator

Franca Schuller

coördinator

​Esther
​Molewijk

coördinator

Danielle 
​Hooft