Tijdens de Happy Life Summer Events 2020 
geeft Bregje op 19 juli de workshop:

Kinder Yoga

Tevens online te volgen via Facebook Live in het evenement

Graag stel ik me aan jou voor; mijn naam is Bregje Kerman-Nahon. Ik ben gelukkig getrouwd met Matthijs en de moeder van Emma van vijf jaar.

Al ruim vijftien jaar beoefen ik zelf yoga. Daar word ik intens gelukkig van. Ook werk ik al ruim vijftien jaar met kinderen. Maar pas een aantal jaar geleden kwam het idee in me op, om deze twee te combineren. Kinderyoga bestond al ruim 25 jaar. Gelukkig kwam het een aantal jaar geleden op mijn pad en ben ik de opleiding kinderyoga gaan volgen bij Helen Purperhart. Dat vind ik nog steeds één van de beste keuzes, die ik ooit heb mogen maken. In kinderyoga vind ik echt mezelf terug en kan het stukje geluk, dat ik daarin vind door geven aan kinderen.

Het is mijn missie om kinderen kennis te laten maken met kinderyoga. Kinderyoga is heel divers. Yoga heeft bovendien zoveel meerwaarde en draagt bij aan een positieve ontwikkeling.

Tijdens kinderyoga ga je steeds op avontuur, je maakt als het ware een ontdekkingsreis. En je ontdekt, wat je fijn vindt en wat je niet fijn vindt, wat jouw kracht is en wat je zelf mag leren.

Bij kinderyoga vind ik het heel belangrijk, dat kinderen weten, dat er geen goed of fout is. Dingen zijn zoals ze zijn. Ik wil kinderen leren om naar zichzelf te kijken zonder oordeel. In het hier en nu te zijn en daar tevreden over te zijn. En in het hier en nu, kun je iets fijn vinden of niet fijn vinden. En dat is mooi, want je kan zelf kiezen wat je ermee wil doen. Deze boodschap en een stukje leren, wil ik meegeven via yoga. En wat dat stukje is, voelen kinderen zelf het beste aan.

Tijdens kinderyoga gaat het niet om presteren, competitie of de juiste techniek. Het gaat om spelen, plezier maken en bewustwording. Even een moment voor jezelf. Even een moment om uit de drukte van het dagelijkse bestaan te mogen stappen. En de kans te krijgen alle prikkels te verwerken, een plekje te geven en los te laten. 

Natuurlijk houden wij, Stichting Happy Life Oosterhout en het Floralia Park, rekening met de gestelde maatregelen van 1,5 meter. Hierdoor willen we graag weten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn.

Graag willen we je verzoeken je via onderstaand formulier vast aan te melden, zodat we jouw plekje kunnen reserveren. Neem wel zelf een matje of handdoek mee.

Je krijgt hiervan een bevestiging in je mailbox.

Persoonlijke Gegevens

Bregje geeft haar gratis workshop op 
19 juli 2020 van 14.00 - 15.00 uur op het grasveld voor het theehuis op het Floralia Park te Oosterhout

Tevens online te volgen via Facebook Live in het evenement