Tijdens de Happy Life Summer Events 2020 
geven Desirée en Joeri op 2 augustus het:

Relatieboost Seminar
"The Biology of Love"

Voor koppels die hun relatie naar een hoger level willen brengen en voor singles die hun droom man/vrouw aan de haak willen slaan!

 Tevens online te volgen via Facebook Live in het evenement


Wanneer: zondag 2 augustus 2020
Tijd: 14:00 - 15:00 uur
Waar: Floralia Park Oosterhout of online te volgen via Facebook Live
Kosten: Gratis
Door wie: Desirée van Dam | Desirée van Dam Braintraining & Coaching en Joeri Klein

Natuurlijk houden wij, Stichting Happy Life Oosterhout en het Floralia Park, rekening met de gestelde maatregelen van 1,5 meter. Hierdoor willen we graag weten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn.

Graag willen we je verzoeken je via onderstaand formulier vast aan te melden, zodat wij jouw plekje kunnen reserveren. Je krijgt hiervan een bevestiging in je mailbox.

Wie geeft het Relatieboost Seminar?

Mijn naam is Desiree van Dam en ik ben 42 jaar jong en gelukkige moeder van 2 meiden van 10 en 14 jaar. En ik heb een prachtige relatie met mijn partner Joeri Klein.

Ik heb een praktijk in braintrainingen (neurofeedback) en coaching. Ook ben ik relatiecoach. Iets wat ik met grote passie doe.

Ik mag al 6 jaar zoveel mensen helpen in hun weg van persoonlijke ontwikkeling, zelfliefde, het vinden van de liefde en het behouden van de liefde.

Het leven vraagt al enorm veel van ons door alles wat we moeten. Je kan je voorstellen dat dit een enorme druk legt op je relatie ook. Er blijft maar weinig tijd over voor de liefde lijkt het wel. Er zijn meer singles dan ooit en meer scheidingen dan ooit. Dat zegt genoeg dat er behoefte is naar tools om nu echt eens blijvend gelukkig te worden in de liefde of het vinden van een blijvende liefde.

De laatste jaren komen er steeds meer singles en koppels voor relatiecoaching bij mij. Soms als ze al jaren ongelukkig zijn maar ook steeds vaker willen stellen aan hun relatie werken voor meer verdieping en zo een nog hoger level te bereiken in de liefde. En zien dit als persoonlijke ontwikkeling voor hun relatie. Naast 1 op 1 relatiecoaching geef ik ook seminars hier over.

2 augustus geven wij, mijn partner en ik één van onze ‘relatieboost seminars’ tijdens de Happy Life Summer Events.

In dit alles onthullende seminar kijken we naar hoe de natuur ons leidt en afleidt in de liefde. Welke rol hormonen spelen bij mannen en vrouwen (ja, mannen hebben ook hormonen) en hoe je de natuur in je voordeel kan laten werken bij flirten, een relatie opbouwen en deze behouden.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu (alleen of met je partner) in en dan zien we je graag op 2 augustus en laat ook even weten in het Facebook Evenement dat je gaat 😉

Tot dan.

Desirée en Joeri

Ps. wil je meer lezen over de Relatieboost Seminars, lees dan ook dit krantenartikel.

Natuurlijk houden wij, Stichting Happy Life Oosterhout en het Floralia Park, rekening met de gestelde maatregelen van 1,5 meter. Hierdoor willen we graag weten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn.

Graag willen we je verzoeken je via onderstaand formulier vast aan te melden, zodat we jouw plek kunnen reserveren. ​

Je krijgt hiervan een bevestiging in je mailbox.

Persoonlijke Gegevens

Desirée en Joeri geven het Relatieboost Seminar op zondag 2 augustus van 14.00 - 15.00 uur op het Floralia Park te Oosterhout

Tevens online te volgen via Facebook Live in het evenement

Wil je meer weten over de Relatieboost Seminars, lees dan ook dit krantenartikel.