Leven zonder eten………dat kan echt!

We willen zoveel mogelijk mensen bewust laten worden dat er meer mogelijk is dan dat we altijd geleerd hebben. Het leven van Prana is het mooiste cadeau dat je jezelf en je lichaam kunt geven.

Wij willen jullie in onze lezing over Leven van Prana graag een inkijkje geven in wat het nu echt betekent. Wat zijn de verschillende variaties hierin en hoeveel mensen leven er op deze manier op aarde? We zijn ons er zeer van bewust dat dit onderwerp veel vragen oproept en er veel verschillende meningen naar voren zullen komen. Maar het is altijd je hoofd die zegt dat het niet mogelijk, wat als je nu eens met je gevoel heel diep naar binnen gaat. Wat als je Prana (universele levensenergie)kan gebruiken als “voedsel” en het kan opnemen via je adem en je huid? 

Omdat we hebben geleerd dat we “normaal” voedsel nodig hebben om ons lichaam te voorzien van alle benodigde nutriënten is het concept te kunnen leven van Prana of Breatharian zijn voor velen niet te begrijpen. Maar de realiteit is dat duizenden mensen op de aarde leven van prana (in verschillende variaties) en zij zijn zeer gezond, in feite gezonder dan degenen die “normaal” eten omdat de hedendaagse voedselvoorziening van zo’n slechte kwaliteit is. We nemen vaak de verkeerde beslissingen; zijn verslaafd aan suiker en fast food en laten we de genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen en giftige bestrijdingsmiddelen niet vergeten…… Wij willen je voorzien van zoveel informatie over het leven van Prana (breatharian), met inbegrip van hoe onze reis begon, onze persoonlijke ervaringen en de retreats die we gaan geven.

Voel jij een herkenning of roept het juist heel veel vragen op als je dit leest, geef je dan nu op voor deze lezing zodat je verzekert bent van een plekje.

Wij ontvangen je graag…..

Persoonlijke Gegevens

Je kan onze lezing bijwonen in de Ceder tent om 16:00 uur