Happy Life festival Programma 2019 Anita Bon

Een aantal jaren geleden ben ik gaan masseren en er ging een wereld voor mij open. Ik was oprecht verbaasd dat handen zoveel kunnen zeggen. Ik besloot van massage mijn beroep te maken en ben gaan zoeken naar een opleiding die bij mij past. Dit heb ik uiteindelijk gevonden in de opleiding die ik heb gevolgd aan de Academie voor Massagetherapie Holos* in Utrecht, een vierjarige HBO studie. Sinds januari 2005 werk ik met veel plezier in mijn praktijk zenssage.

Ik ervaar het steeds weer als bijzonder om mensen te mogen aanraken en ze kennis te laten maken met de taal van hun lichaam. Het is als het ware een ontdekkingsreis in je zelf. Massage is een prachtig middel om je bewust te worden van wat er zich binnen in jou afspeelt. Tijdens de sessie voel, kijk en luister ik met mijn handen naar het verhaal wat jouw lichaam jou vertelt. Het is de kunst van het luisteren, tenslotte woon jij in dat lichaam, en weet je als geen ander wat het met zich meedraagt.

Je brengt zo het levensverhaal, dat geschreven is in jouw lichaam en geest, mee op tafel. Dat ervaren is de helende energie waarmee ik werk. Ik nodig je hier graag toe uit, je bent van harte welkom.


Lezing: Hoe blijf je positief in moeilijke situaties

Graag wil ik, Anita, jullie mee nemen op reis door een stukje van mijn leven waarin ik al verschillende beproevingen heb mogen doorleven, scheiding,dementie van mijn vader, verlies, verslaving van mijn zoon, angst, hoop, vertrouwen.

Hoe ben ik hier allemaal mee omgegaan?
Hoe ben ik positief gebleven?
Hoe hield ik vertrouwen?
Wat of wie heeft mij geholpen?
Hoe kan je het ook toepassen in jou huidige leven?

Ik zal je vertellen over de wet van de aantrekkingskracht. Zoals de grote leraren, wijzen en wetenschappers uit de geschiedenis hebben ontdekt dat er grotere, universele krachten bepalend zijn voor alles wat je uitzend en ontvangt.

Ik hoop je te mogen inspireren in de kracht van positief denken en zijn.
In liefde verbonden hoop ik je te mogen verwelkomen op mijn lezing.

Warme harte groet,
Anita Bon

Anita geeft haar lezing om 11.00 uur in locatie Berk.


Hart healing door oog verbinding


Vorig jaar gaf Anita prachtige Hart healing aan bezoekers tijdens het Happy Life Festival.

Door oog  verbinding te maken en niet te praten gebeuren de mooiste dingen.

Haar verlangen om dit nog eens te mogen doen, maken we natuurlijk mogelijk.

Direct na haar lezing kan je dit zelf ook ervaren tot ca. 13.00 uur op dezelfde locatie.

Persoonlijke Gegevens

  • Anita Bon
  •  Holistische massage
  • www.zenssage.nl
  • 0624985466
  • info@zenssage.nl

Anita geeft haar lezing van 11.00 - 12.00 uur in locatie Berk

Direct aansluitend Hart healing door oog verbinding tot 13.00 uur