Ik ben Bianca de Vassy EFT en NLP Coach en ik heb een eigen coachings-praktijk op een ludieke locatie! Mijn praktijkruimte zit in de vrouwenvleugel van de voormalige vrouwengevangenis in de Koepel van Breda. Wanneer cliënten naar buiten gaan realiseren ze zich des te meer dat ze Vrij zijn… veel mensen zitten emotioneel gevangen in zichzelf en nu mag ook daar de Vrijheid aan gegeven worden! Mijn hart maakt wekelijks sprongetjes als ik zie wat er allemaal opgelost wordt!


Gelukkig jezelf zijn gun ik iedereen! Stress, onverwerkte emoties, angsten, pijn en trauma’s kunnen je ver van dit gevoel afzetten en vertellen dat het niet mogelijk is. Ik heb met EFT (Emotional Freedom Techniques) en NLP al veel volwassenen en kinderen geholpen dit te bereiken. EFT is een mooie, veilige en eenvoudige manier om stressreacties los te koppelen van de (herinnering aan de) gebeurtenis.Veel lichamelijke klachten komen voort uit stress en zijn heel goed te behandelen/op te lossen met EFT. Met EFT gooi je echt voorgoed de stenen uit je rugzak!


Op het Happy Life Festival wil ik bezoekers kennis laten maken met EFT. Ik wil graag gratis sessies en een interactieve workshop(s) geven. Verder wil ik bij de kraam consulten geven tegen een kleine vergoeding.

Persoonlijke Gegevens

Bianca geeft haar workshop om 14.30 uur in het Tuincafé.

Ook staat ze op het bewustwordingsplein in 
BK 01