Kies je voor GELUK wat elke dag beschikbaar is voor je?


Hai, ik ben Dominique Struik uit Arnhem en tot voor drie jaar terug was mijn leven moeilijk, ik was heel hard voor mezelf en mijn lichaam en had weinig perspectief op werk en raakte mijn opgebouwde spaarpotje langzamerhand leeg. Tot ik op een dag hoorde van Access Consciousness waarbij alle sluizen open gingen aan herkenning en had ik drie maanden later mijn eerste Bars Class, en wow wat een ervaring was dat!


Voor het eerst in lange tijd ging ik naar huis met een leeg hoofd en een lichaam dat ontspannen was. Ik mocht er zijn, ik kwam thuis bij mezelf en waren de oordelen en de demonen weg ( deze kwamen later wel weer, maar nu had ik tools om er mee om te gaan)  Als kind voelde ik mij al een buitenstaander in deze wereld en ontwikkelde allerlei kwalen ontwikkelde waar onder depressies, laag zelfvertrouwen, eetbuien, burn-out , om vervolgens jarenlang op zoek te zijn naar MEZELF en wie ik was.


Nu mag ik mensen helpen die net zo als ik, hunkeren naar meer bewustzijn in hun leven en helderheid willen over wat ze al weten, heel graag willen thuiskomen bij zichzelf. 
De uitnodiging naar jou is  wat je echt in je leven wilt ontvangen en je leven gaat leven zoals jij dat wilt.

In deze korte interactieve workshop ga ik je 4 tools geven om meer je GELUK aan te wakkeren en om dit heel praktisch te gebruiken in je dagelijks leven.

Eén ervan is de het toverstafje van Access Consciousness, de Clearing Statement waarbij je voorbij je brein gaat om alles wat energetisch opgeruimd mag worden op een snelle manier kan worden losgelaten.

Inmiddels gebruik ik dagelijks deze tools en ik kan je verzekeren dat ze werken.

Kies je voor GELUK wat elke dag beschikbaar is voor je?

Ook geef ik tijdens de workshop een korte demonstratie van de Access Bars om iedereen te laten kennismaken met deze praktische en snelle manier om een opgeruimd gevoel in hoofd en lichaam te ervaren.

Persoonlijke Gegevens

Dominique geeft haar lezing in het Theehuis om 14:30 uur