​​
Beweeg – Verbind – Verwonder


Biografie:
Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Els Bouter. Lange tijd werkte ik met veel plezier als bankier. Een mooie tijd van hard werken in de wereld van de cijfers. Na de komst van een zoon en twee dochters, die inmiddels 21, 18 en 16 jaar zijn, ontdekte ik dat combineren van mijn dynamische baan en het moederschap voor mij geen goede combinatie was. Ik raakte uitgeput, kwam thuis te zitten met een burn-out. Ik gooide rigoureus het roer om. De bankwereld keerde ik de rug toe en stortte me volledig op het moederschap. Een prachtige en intensieve tijd  brak aan. Maar die vermoeidheid bleef me achtervolgen. Tijd voor mezelf? Daar was ik niet mee bezig. Zorgen voor de ander daar dacht ik mijzelf mee te voeden. Weer was het tijd om het anders te gaan doen. 

Ik volgde de opleiding tot Transformatiecoach bij de NEM Academy in Breda. Een prachtige opleiding waarin je leert dat lichaam, ziel en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Daar leerde ik prachtige tools inzetten om jezelf weer te ont-dekken. Maar er was  nog iets nodig was. Met het hoofd kan ik alles, dat heeft me veel gebracht. Maar…..ik negeerde weer de signalen van mijn lijf.  Diverse vormen van yoga en beweging kwamen op mijn pad. Zoals Iyengar Yoga, Yin Yoga, Healing-Tao, Do-In Yoga, Energy Medicine Yoga en Emotioneel Lichaamswerk. Hiermee was de cirkel rond. Beweging in de geest, beweging in het lijf geeft dat we door de Lemniscaat, het oneindigheidssymbool, kunnen bewegen. In verbinding met jezelf, in verbinding met de ander.

Het is mijn passie om te delen dat wat ik zelf ontdekte.
Een leven in balans, jij bent het waard!

Op een prachtige plek in de polder van de Alblasserwaard is mijn praktijk.
Op 15 autominuutjes van Dordrecht ontvang ik je graag om tot rust te komen. Even uit de hectiek van alle dag, weg van alles. Vanuit rust naar verbinding. In verbinding met jezelf, in verbinding met de natuur, in verbinding met de ander. 

Je bent van harte welkom als je op zoek bent naar:


Een rustplek
Een plek voor bezinning
Een plek om naar binnen te gaan
Op reis in je lijf
Op reis in je geest
Contact maken met alles wat er is, de mooie dingen en de minder mooie dingen. Opruimen van dat wat je niet meer dient. Jezelf welkom heten. Al je zintuigen doen mee.

Laat je verrassen!

Workshop: De  “Wonderlijke Reis” 

Ik nodig je uit om kennis te maken met Do-In Yoga, een verrassende manier van bewegen. 

Do-In Yoga is een bewegingsleer die ontstaan is uit traditionele oefeningen afkomstig uit Aziatische disciplines zoals Yoga, Qigong, Tai Chi en Shiatsu. De leer van de vijf elementen en de meridianenleer, afkomstig uit eeuwenoude tradities vormen de blauwdruk voor deze manier van bewegen.

Een Do-In Yoga les  bestaat uit een bewuste combinatie van strekkingen, zelfacupressuur, energieopbouwende oefeningen en meditatie en is geschikt voor iedereen die graag wil bewegen, meer energie wil hebben en lekkerder in zijn of haar vel wil zitten. 

De nadruk ligt op het strekken van de meridianen, om zo de circulatie van energie te bevorderen in ons lichaam. De oefeningen zijn ontwikkeld om onze energie, Ki, te voeden en vrij te laten stromen.

Al reizend door de vijf elementen kom je in contact met jezelf. Hoofd, hard en hara (onderbuik)  worden verbonden. Denken, voelen en weten. 

Workshop  “De Wonderlijke Reis” van Do-In Yoga

Zaterdag 7 september,

Heerlijk buiten aan het water.

Een ontmoeting met Do-In Yoga
Een ontmoeting met jouw lijf
Een ontmoeting met jezelf
Een ontmoeting met jouw bron van energie

Reis je mee?  Het aantal plaatsen is beperkt, schrijf je snel in. 

Voel je vrij, voel je welkom!


ps: Vergeet niet je yogamat mee te nemen

Persoonlijke Gegevens

Els geeft een workshop op het Haagbeukveld om 10:30 uur