Hoe is het met jouw ruimte? Maak jij je zichtbaar in wie je werkelijk bent, in jouw verlangens en behoeften?

Judith van Leeuwen (Praktijk Stroom mee) en Gwen Meijer (Gestalt art praktijk Contrast) geven graag de volgende Gestalt workshop: Ruimte maken voor jou.


In deze workshop reiken we je middels oefeningen en kleine experimenten mogelijkheden aan om jouw ruimte te ervaren. Je krijgt meer zicht op jouw beweging. Je lichaam vertelt je haarfijn hoe jij ruimte inneemt en ervaart. Plezier en spelen nemen een belangrijke plek in in deze workshop. Na de workshop heb je nieuwe delen van jezelf leren kennen die je kan gebruiken in je dagelijks leven waardoor je meer vrijheid zult ervaren.

De volgende thema's komen in de workshop aan bod:
– wat doe jij met je ruimte in contact met je omgeving?
– spreek jij je uit?
– hoe maak jij jezelf zichtbaar?

Gestalt gaat uit van het nu. In de workshop krijgen deelnemers oefeningen/ervaringen aangereikt waardoor ze meer zicht krijgen op hun ruimte, hoe het voelt, hoe die eruit ziet en hoe ze zelf invloed kunnen uitoefenen op de ruimte die ze ervaren en innemen. De kracht van de workshop zit hem in het spelend en onderzoekend zelf kunnen experimenteren, ervaren en beleven van de ruimte waardoor dit direct te vertalen is naar het dagelijks leven. Met meer bewustzijn en richting gaan de deelnemers weer verder op hun levenspad.


Persoonlijke Gegevens

Judith & Gwen geven een workshop op het Haagbeukveld om 15:00 uur