Het kosmische Kennis Boek:
je nieuwe spirituele gids voor nu en de Gouden Tijd


Biografie
Meer dan 30 jaar ben ik bezig op het spirituele pad. In het begin het accent op het loslaten van mijn blokkades en geleidelijk aan gaf ik spirituele cursussen en meerjarige bewustzijnstrainingen.

8 jaar geleden ontving ik 3 hoofdstukken van Het Kennis Boek. Hoewel de kosmische tekst me niet direct aansprak, maakt een droom duidelijk dat dit het ‘nieuwe’ is dat past in deze transitietijd met de vele veranderingen.

Want Het Kennis Boek bereidt ons voor op de Gouden Tijd van eenheid en vrede en daarvoor hebben we een universeel essentiebewustzijn nodig hebben. En juist de kosmische boodschappen in het boek begeleiden je hierbij, omdat die fungeren als je persoonlijke, spirituele gids. Deze manier van jezelf spiritueel ontwikkelen is zo bijzonder, dat ik daarvan mijn werk heb gemaakt.

In Breda lees ik met een aantal mensen wekelijks een hoofdstuk en voor wie er verder mee wil gaan, is er de mogelijkheid om Zon Leraar van Het Kennis Boek te worden. Op vele plekken in Nederland en in 40 landen lezen mensen Het Kennis Boek en helpen daarmee het collectieve bewustzijn naar een hoger plan te tillen.

Tijdens de lezing vertel ik over de energie op de tekst, de werking ervan en de Gouden Tijd. Als je geïnteresseerd bent, krijg je voor thuis 3 hoofdstukken mee. Mocht je niet naar de lezing kunnen komen, dan ben je van harte welkom op de stand. 2 collega’s en ik zijn er om je het boek te laten zien en om vragen te beantwoorden.


Lezing: Maak kennis met het kosmische Kennis Boek
je nieuwe, spirituele gids.

Het mooie, paars/gouden Kennis Boek staat centraal in deze lezing. De Omega-energie op de tekst heeft de wonderlijke eigenschap dat het fungeert als je spirituele gids. De energie stemt zich af op jouw eigen niveau van bewustzijn. Vanaf dit vastgestelde punt begeleidt de energie je naar het hogere essentie-bewustzijn, nodig voor het binnengaan van de Gouden Tijd.


In het Kennis Boek bevinden zich boodschappen die in 12 jaar tijd vanuit universele dimensies, ufo’s en van aartsengel Gabriel door een vrouw zijn ontvangen die door universele vrienden Mevlana wordt genoemd: dienaar van God/Bron.

Misschien merk je tijdens de lezing iets van de energie of word je door het boek aangetrokken. Je krijgt de ruimte om het boek te bekijken of in te voelen.

Ik vertel zoveel mogelijk over de werking van het boek en het goddelijke plan dat nu actief is voor mens en aarde in aanloop naar de Gouden Tijd. Daarbij staat een boodschap van de schrijfster van het boek centraal en deze lees ik voor. Als je belangstelling hebt, ontvang je voor thuis 3 hoofdstukken.


Persoonlijke Gegevens

Liesbeth geeft een lezing in het Theehuis om 12:30 uur.

Ook staat ze op het Bewustwordingsplein in
BK 11 en BK 12