​Herstel in Balans na verlies van gezondheid

Mijn naam is Marjoke Smits. Ik coach, train en begeleid dagelijks mensen in hun persoonlijke groei en professionele ontwikkeling gericht op verbinding met zichzelf. Dat doe ik als transitiecoach, als trainer NLP en als opsteller van familie, arbeid en organisatie. Ik heb mij gespecialiseerd in processen rondom rouw en trauma. Elke dag zet ik ruim 20 jaar professionele ervaring en ruim 50 jaar levenswijsheid in zodat mensen zichzelf ontdekken en gaan staan voor wie zij zijn in interactie met hun omgeving. 

Ik ken de grillige vormen die het leven soms biedt. Ik heb, net als velen, ook periodes gekend waarin ik vast zat in mijn werk, mijn relatie en in mijzelf. Door af en toe stil te staan, hulp te vragen, mijn ‘monsters’ aan te kijken en mij te blijven ontwikkelen in mijn vak heb ik de sleutel gevonden tot zelfvertrouwen, zelfwaardering en zelfliefde.  Doordat ik met compassie voor mijzelf kan kijken en luisteren naar de ander met compassie voor de ander, haal ik meer voldoening en plezier uit mijn werk, mijn relatie en mijn leven. Dat gun ik iedereen. Het werk dat ik doe is mijn bijdrage aan een wereld waarin we elkaar met open vizier tegemoet treden en ons in vrijheid met elkaar verbinden. 

De workshop

Als je te maken krijgt met blijvend verlies van gezondheid bij jezelf of bij een belangrijke ander is niets meer vanzelfsprekend. Je raakt uit balans. Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Ook de relatie met jouw omgeving verandert. Dat knabbelt aan jouw levensvreugde. Hoe breng jij nu over wat voor jou belangrijk is? En wat is dat dan? Wie ben jij met jouw ziekte? Of met de zieke ander? Het is een pittig proces onder ogen te zien wat jouw nieuwe realiteit is en waar jij afscheid van neemt. Het is hard werken om jezelf en de ander opnieuw te ontdekken en te blijven staan voor wie jij bent. Ik heb dat zelf ervaren. Hoe blijf je met jezelf en met elkaar in verbinding? Wat is daar voor nodig? Vanuit mijn persoonlijke ervaring en mijn expertise als transitiecoach, trainer NLP en begeleider van opstellingen heb ik het totaalprogramma Herstel in Balans  ontwikkeld.  Een krachtig hulpmiddel op weg naar zingeving, maatschappelijke deelname en autonomie, passend bij jouw situatie na het blijvend verlies van jouw gezondheid of van die van een belangrijke ander.

Ik ben chronisch ziek én ik ben gezond. Ik ervaar levensvreugde in mijn werk, mijn relatie en in mijzelf. Ik sta, met mijn nieuwe lijf, voor wie ik ben, wat ik belangrijk vind en hoe ik daar expressie aan geef. En als ik dat kan, kan een ander dat ook. Tijdens de workshop van vandaag neem ik je mee op reis door het proces van herstel in balans. Met korte kleine oefeningen ervaar je erkenning, herkenning en een ander perspectief op gezond zijn. Dat doen we op een luchtige, interactieve manier. Doe je mee?

Persoonlijke Gegevens

Marjoke geeft een workshop in het Theehuis om 11:00 uur

Ook staat ze op het bewustwordingsplein in kraam BK 16