Herover de regie over jouw leven door te vertrouwen op jouw innerlijke kracht.

Herken jij dit? Elke keer als jij besluit dat jij jouw leven wilt leiden zoals jij zelf het liefst zou willen, verval je weer in de sleur van de dag. En voordat je het weet wordt je weer geleefd door de alledaagse problemen en je onzekerheden.

Hoe komt dit toch?

De reden hiervan is dat telkens als jij besluit om jouw leven anders in te richten, jouw reptielenbrein alles eraan doet om dat te voorkomen. Wij mensen zijn namelijk niet geprogrammeerd om dingen te doen die nieuwe en dus oncomfortabel zijn. Ons brein is geprogrammeerd om ons veilig te houden. Om je leven anders te kunnen inrichten zal je dingen anders moeten gaan doen. Maar hoe wordt jij dat stemmetje in jouw hoofd, die jou tegenhoudt om dingen anders te gaan doen de baas?

Tijdens deze lezing ga ik jou leren om te vertrouwen op jouw innerlijke kracht om zo de regie over jouw eigen leven terug te krijgen.

Biografie:

In 2016 heb ik het roer in mijn leven totaal omgegooid. Vanuit mijn achtergrond als HR Manager wilde ik meer bijdragen aan het werkgeluk van zowel werknemers als ondernemers. Ik wilde mijn volledige potentieel leven en mijn passie volgen. Zo startte ik in 2017 mijn eigen onderneming ‘Be In Harmony’. Al snel kwam ik erachter dat ik daarvoor uit mijn comfortzone moest. Ik moest allerlei dingen doen, die ik normaal niet deed en mijn belemmeringen en angsten overwinnen. Intuïtief wist ik dat ik eerst moest leren vertrouwen op mijn eigen innerlijke kracht. Dit leerproces heeft mij zoveel gebracht, dat gun ik iedereen toe!

Rachel Noach, Delft.

Over Be In Harmony:

Be In Harmony leert mensen om weer blij, gelukkig, energiek en gebalanceerd door het leven te gaan. Belemmerende overtuigingen en angsten beperken veel mensen om het leven te leiden zoals zij dat graag zouden willen. Door hen bewust te maken van hun eigen belemmerende overtuigingen, door ze de in juiste mindset te brengen en door hen tools, tips en oefeningen te geven, leert Be In Harmony mensen te vertrouwen op eigen kennis, intuïtie en het universum. Hierdoor herontdekken zij hun eigen innerlijk kracht waardoor zij de regie over eigen leven en “happiness” weer heroveren! Happiness is our mission!

Persoonlijke Gegevens

Rachel geeft haar lezing van 13.30 - 14.30 in locatie Berk