Happy Life Festival

Massage en wellbeing voor (Hooggevoelige) vrouwen

Hallo Happy life bezoeker ☺ 

Vraag jij je ook regelmatig af waarom veel dingen in je leven soms zo moeizaam gaan?…..  Heb jij de wind nog vaak tegen of ben je er intussen achter hoe fijn het is met de wind in je rug te fietsen of beter nog ……te leven!

Ben jij bekend met de Kracht van hooggevoelig zijn? Wil jij ervaren hoe fijn het is om de wind in de rug te voelen? Ga er even lekker voor zitten en lees met me mee, het zou zomaar kunnen dat ik je kan helpen de windrichting te keren.

Speciaal voor hooggevoelige vrouwen die moeite hebben overeind te blijven, kampen met een burn out of depressies en voor vrouwen die het anders willen geef ik de lezing:

Lezing: Ontdek de Kracht van hooggevoelig zijn

Tijdens deze lezing vertel ik over de valkuilen, belangrijker nog hoe ontdek je de kracht van hsper zijn.

Wie ik ben? Hallo, Mijn naam is Sari van der Spaan en na veel geworstel, wind tegen en af en toe een greppel waar ik in werd geblazen heb ik uiteindelijk een weg gevonden die mij veel duidelijk heeft gemaakt. Het is hoog tijd om mijn passie als hooggevoelige vrouw te leven.

Na een herseninfarct heb ik de resetknop gevonden en is er veel duidelijk geworden. Misschien kan ik je helpen de  “gebruiksaanwijzing” met betrekking tot hsper zijn beter te begrijpen. Ben jij er ook aan toe om meer vanuit ontspanning en harmonie te leven? Kom dan zeker naar de lezing.

Tijdens de lezing met PowerPoint voor de beelddenkers onder ons (waaronder ik zelf ) vertel ik over de valkuilen en belangrijker nog over de verborgen kracht van HSP-er zijn. Het blijft niet alleen bij luisteren  We gaan met elkaar een fijne Aarde oefening doen waarbij je gelijk het verschil  in energie kunt voelen als je uit je hoofd in je voeten zakt. Aarden is noodzakelijk voor een gezond lichaam en rust in je hoofd. vandaar deze fijne ontspannen lezing, speciaal voor jou. 

Ontdek jouw Pure Krachtbron, ik help je graag op weg ☺                                                                 

Waarom ben jij hier op aarde?
Laat je verrassen en kom ook naar de lezing, ik kijk naar je uit.

Met een ontspannen groet,

Sari van der Spaan

Massage & Well-being

Persoonlijke Gegevens

Sari geeft haar lezing van 13:30 - 14:30 in locatie Ceder