Het is mijn missie je weer in contact te brengen met je authentieke innerlijke kracht en je eigen wijsheid.

In mijn praktijk Spirit4Nature ben ik werkzaam als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Ik werk holistisch en het is mijn doel je te verbinden met je authentieke innerlijke kracht. Dit kan bereikt worden door middel van een persoonlijk traject met coaching of healingsessies.

Je kunt bij mij terecht met zowel fysieke als mentale klachten. Tevens begeleid ik je graag als je op zoek bent naar zingeving of spirituele ontwikkeling. Ook organiseer ik workshops op het gebied van intuïtieve ontwikkeling voor groepen. Ik heb zowel reguliere als alternatieve opleidingen gevolgd en ben aangesloten bij de BATC beroepsvereniging.

Mijn specialisaties zijn : energetisch lichaamswerk, traumacoaching, natuurverbinding en inca-sjamanisme.

Op het festival geef ik korte healings ter kennismaking en een workshop over dolfijnen energie. Tevens verzorg ik de vuurceremonie op vrijdagavond.


Workshop: De Helende kracht van Dolfijnen

Tijdens de workshop op zaterdag middag maak je kennis met de helende kracht van de dolfijnen. Eerst vertel ik je kort over mijn eigen ervaringen met het zwemmen met wilde dolfijnen en over het bijzondere telepathische contact dat ik ook op afstand met deze dieren ervaar. De dolfijnen zijn zeer intelligente en spiritueel bewuste wezens.

Zij hebben ook een visie op de ontwikkeling van de aarde en de mensheid in onze huidige tijd. Vervolgens neem ik je graag mee in een geleide meditatie zodat jij je eigen verbinding met de dolfijnen kan ervaren. Tenslotte zal ik de energie van de dolfijnen kort channelen zodat we deze als groep kunnen voelen. Deze energie is bijzonder krachtig en helend en brengt je in verbinding met jouw authenticiteit.

Persoonlijke Gegevens

Sonja geeft haar workshop in het Tuincafé om 13.00 uur

Ook staat ze op het Bewustwordingsplein in 
BT 17

En verzorgt ze tijdens de Happy Celebration Night de vuurceremonie om 19.15 uur op het Activiteitenplein