Tijdens de Happy Life Summer Events 2020 
geeft Bianca op 5 juli de workshop:

Corona emoties ontladen met EFT

Tevens online te volgen via Facebook Live in het evenement

De afgelopen periode en nog steeds is het Corona wat de klok slaat. Iedereen heeft daar zijn eigen emoties bij. De buisjes emoties zitten vol… of dat nu angst, verdriet, onmacht, boosheid of irritatie, frustratie, eenzaamheid of wat dan ook is. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, herinneringen en situaties m.b.t. de Coronacrisis. Ook al is er wel wat versoepeld…nog steeds zijn er veel regels waaraan voldaan moet worden. Het spontane knuffelen heeft plaats gemaakt voor afstandelijkheid. Wat je ook van deze Coronacrisis vindt… Welke rookmelders of alarmbellen er ook af gaan… Met EFT (Emotional Freedom Techniques) kan je deze buisjes emoties op een snelle en veilige manier legen. De opgeslagen spanningen en stress in je lijf worden door het toepassen van de EFT ontladen.

Of het nu over de Coronacrisis gaat… over andere situaties. Alle opgeslagen emoties kan je veilig en gemakkelijk loslaten met EFT. Het is een mooie, veilige en zachte manier om stressreacties los te koppelen van de ‘herinnering’ aan nare gebeurtenissen. EFT is een unieke methode waarmee je op een veilige en blijvende manier vervelende herinneringen, heftige situaties (trauma’s) en belemmerende overtuigingen kan neutraliseren. Ook veel lichamelijke klachten zijn heel goed te neutraliseren en op te lossen met EFT omdat veel van deze klachten vaak voortkomen uit stress.

Tijdens de workshop “Corona emoties ontladen met EFT” maak je kennis met deze mooie methode. Je ervaart wat EFT voor jou persoonlijk kan betekenen, hoe je het zelf kunt toepassen en hoe je door middel van EFT je doelen kunt bereiken. Je ontdekt hoe je op een eenvoudige en effectieve manier stress kunt reduceren en hoe je onzekerheid, vermoeidheid, angst, boosheid, verdriet en negatieve overtuigingen kunt neutraliseren. Hierdoor ervaar je rust en ontspanning in je hoofd en in je lijf en gooi je voor eens en altijd de stenen uit je rugzak waardoor de zware last letterlijk en figuurlijk van je schouders af valt. Mijn hart maakt iedere week sprongetjes wanneer ik zie hoeveel klachten er in korte tijd verminderen/opgelost worden.

EFT kan je ook heel goed als zelfhulpmiddel toepassen. Ook jij hebt deze (kl)oplossing in je vingers!

Aan het einde van deze workshop EFT weet je:

- Wat EFT is en hoe EFT Voelt
- Voor wie EFT geschikt is
- Hoe en waarom EFT werkt
- Waarvoor je EFT kan gebruiken
- Hoe je met EFT anderen kunt helpen
- Hoe je van een AUW een OH maakt Bianca de Vassy EFT en NLP Coach
- Krijg je antwoord op al je vragen

Ik hoop je op 05-07-2020 in het “echt” of online te ontmoeten in het Floralia park in Oosterhout!! Gelukkige Groet, Bianca de Vassy

Natuurlijk houden wij, Stichting Happy Life Oosterhout en het Floralia Park, rekening met de gestelde maatregelen van 1,5 meter. Hierdoor willen we graag weten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn.

Graag willen we je verzoeken je via onderstaand formulier vast aan te melden, zodat we jouw stoel kunnen reserveren.

Je krijgt hiervan een bevestiging in je mailbox.

Persoonlijke Gegevens

Bianca geeft haar gratis workshop op 
5 juli 2020 van 14.00 - 15.00 uur op het grasveld voor het theehuis op het Floralia Park te Oosterhout

Tevens online te volgen via Facebook Live in het evenement