Marnix van Oyen

LEER JEZELF (ER)KENNEN….
E
N ZIE DE ANDER ANDERS MET NLP VIVANTE.

Een groot deel van mijn mensenkennis en -ervaring heb ik opgedaan binnen de ziekenhuis-wereld, Daar heb ik een mooi pad mogen lopen in diverse werkgebieden en hiërarchische lagen. (verpleegkundige - manager zorgeenheid - adviseur beleid en kwaliteit etc.) Vele uitdagingen kwamen op mijn pad, …en die ben ik aangegaan. Met dankbaarheid kijk ik terug op de kansen die ik kreeg en benut heb. Dit gun ik iedereen: werkzaam zijn in een rol welke steeds weer energie en voldoening geeft.  

Daarnaast ben ik heel lang actief geweest in het lokaal bestuur. Als gemeenteraadslid kon ik mij inzetten voor o.a. plaatselijke problematiek en ik kon 'overal wat van vinden': van een losse stoeptegel tot de meerjarenbegroting. Daar kwam ik er achter dat ik goed was in debatteren…maar dat communiceren veel meer is dan dat en dat ik nog heel wat te leren had.

Via mijn partner kwam ik in aanraking met NLP. Er ging een wereld voor mij open. Ik kreeg een gereedschapskist, beter gezegd een schatkist vol met methodieken en inzichten die mij sindsdien voort-durend helpen te kunnen wat ik graag wil kunnen, te zijn te wie ik graag wil zijn.

En ook hier vond ik een uitdaging: 'dit wil ik doorgeven aan zoveel mogelijk anderen'…en zo ben ik al jaren actief als NLP-trainer. Ik heb het geluk gehad NLP opgeleid te zijn door de gerenommeerde Paul Liekens, het NLP-icoon van de lage landen.

Naast het NLP-trainen begeleid ik cliënten als NLP-coach, Body & Mind Language-coach en EMT-therapeut in mijn eigen praktijk.


Workshop:
Ont-Moeten

DOOR MARNIX VAN OYEN
VAN 10:30 - 11:30 UUR IN LOCATIE WATER

Haal de MOET eruit én houdt de MOED erin!

Als je je vaak in gedachte en woord moeten oplegt,
dan bewerkstellig je en genereer je onbewust druk en spanning.

Besef dat het in het leven meestal gaat om keuzes en om willen of niet willen,
 ……zelden om moeten.

Door je te ontdoen van al je moeten, ont-moet je jezelf en ontmoet je jezelf.
Hoe minder je moet van jezelf, hoe meer je jezelf kunt zijn.

Kortom: In deze workshop halen we de moet eruit (en houden de moed erin).


Wil jij deze workshop volgen?
Geef het aan via het Facebook evenement

Contactgegevens

De naam en het logo van NLP Vivante verwijzen naar sprankelende levendigheid... Als onderdeel van een Happy Life..