Nederlandse dj en producer Iradi is uniek in zijn soort. In zijn dj-sets selecteert hij zowel krachtige als sublieme muzikale keuzes die een geluid creëren dat niet gemakkelijk kan worden gelabeld. Hij mixt allerlei soorten muziek in een frisse mix van unieke beats, ritmes en melodieën, en creëert een tapijt van muziek dat boeiend, aanlokkelijk, origineel en levendig is.
Terwijl hij door verschillende muzikale landschappen reist om het publiek te begeleiden en te verrassen, weet Iradi hoe hij het publiek moet engageren terwijl hij in dienst blijft van de danser.

Bij het spelen voor een menigte, voelt Iradi intuïtief het publiek aan en is alert en verbonden met de emoties die door de dansers worden ingebracht.
Als een therapeut stemt hij af, verbindt, volgt en leidt. Hij neemt de dansers mee op een reis naar plaatsen waar ze nog nooit eerder zijn geweest, en verleidt het publiek om verder te gaan. Ga altijd verder in het mysterie van de dans.

DJ Iradi is een resident dj op de Nederlandse Nataraj-feesten en hij was de aanbevolen dj op zijn eigen clubavonden in Amsterdam, Iradium en Techno Op Blote Voeten.

Hij is vanaf het begin in februari 2012 betrokken geweest bij Ecstatic Dance Amsterdam. Hij is tegenwoordig een veelgevraagd DJ binnen de Ecstatic Dance Community in verschillende landen in Europa.


Persoonlijke Gegevens

DJ Iradi treedt op om 17:00 uur op het Eik podium