Zingen geeft me de vrijheid om uit te drukken wie ik ben; Energieën onderzoeken en channelen zonder beperkingen; Verbinden met verschillende plaatsen en ruimtes tijdens het luisteren en het weerkaatsen van de stemmen die wensen te spreken; Afstemmen op frequenties en de voorouders die met mij samenkomen.

Terwijl ik de geest tot zwijgen breng, voel ik de kracht van vrij stromend creatief bewustzijn dat oplost in creatieve energie. Het geeft me het gevoel onvoorwaardelijk van mezelf te houden en dit gevoel te delen, zodat ik de onvoorwaardelijke goddelijke liefde en energie die ik met je voel, kan overbrengen. Daarbij breng ik je volledige aandacht naar de aanwezigheid.
Door me eenvoudig te concentreren op geluid, zal ik je naar het nu brengen, waar al het andere ophoudt te bestaan.

Hier is waar genezing kan plaatsvinden; In volledig bewustzijn van je essentie en lichamelijke gevoelens. De reis naar binnen begint in deze ruimte; Terwijl ik luister naar mijn ziel en laat het spreken door een lied dat je in de herinnering kan brengen, door je eigen herkenning, om één te worden; Waar geen ego te vinden is.

Dit zijn de unieke uitdrukkingen van mijn essentie, waardoor de geest kan spreken. Elk geluid is mijn liedje. Speelde naar me terwijl ik mijn stem hoorde, echoën door de eeuwigheid. In elke cel komt alle lege ruimte terug naar mij. Muziek maken komt naar huis, in mezelf, vibrerend met mijn eigen aanwezigheid. Het aan jou aanbieden door een reis met geluid, zoals gekanaliseerd door stilte en goddelijke expressie om genezing te brengen in het huidige bewustzijn van het nu, door de verbinding met alle aanwezigen in je essentie.

Persoonlijke Gegevens

Joyce Rainbow treedt op om 14:00 uur op het Haagbeuk podium