NATIVE ZEN is een muzikaal duo dat zijn synergie heeft gevonden in het creëren van muziek met Native Flutes en andere wereldinstrumenten, waar je helemaal “Zen” van wordt.

Liesbet Leroy en Eef Kuintjes zijn beiden multi instrumentalisten.
Liesbets passie ligt bij de Native Flutes, terwijl Eef zich graag focust op slagwerk met gongs en klankschalen.

Samen bestrijken ze een heel arsenaal aan instrumenten zoals Native Flutes in allerlei varianten, Gongs, Klankschalen, Rav drums, Sjamaan drums, Udu, Shruti box, Gitaar, Tanpura, Kotamo Monochord en meer. Hiermee maken ze al improviserend betoverende klanken en meeslepende songs die je ziel beroeren.

Eef Kuintjes speelt al jaren in meerdere bands en ook solo, hij doet daarnaast energetisch werk, al dan niet ondersteund door muziek.

Liesbet Leroy (NIYA Native Flute Muziek) speelt samen met meerdere muzikanten, maar doet ook solowerk zoals workshops Chakra Balancing met Native Flutes en Live muziek ondersteuning bij yoga lessen. Ook heeft ze onlangs de CD “Chakra Medicine” uitgebracht waarmee je thuis heerlijk kan ontspannen terwijl de hartverwarmende klanken van de Native Flutes je energiesysteem weer helpen in balans te brengen.

Persoonlijke Gegevens

Native Zen speelt om 10:00 uur op het Eik podium