Liederen voor de ziel


Spaans, Nederlands of Engels, poëtisch geïnspireerd door een fado of met een zuidelijke groove, Zasja's liederen gaan naar je hart, met de natuur als een metafoor voor innerlijke processen. Je lichaam als een boot en een veilige haven (Barco). Een Afrikaanse godin van de wind die je wakker schudt met haar bliksem en rammelende skeletten (Oya). Het zand, de zon en de zee die je zorgen maakt (regenbogen) en het licht van de maan als een kus in de donkere nacht (Beso de la Luna). Ze speelt haar liedjes solo op de gitaar of begeleid door andere inspirerende muzikanten.

improvisaties

Een uniek talent, een rijke ervaring en theatertraining maken dat het maken van improviserende muziek een tweede natuur is geworden. Ze kan ter plekke een liedje maken van bijna alles en overal. Vooral met de verrijking van meerdere muzikanten wordt een liveconcert een verrassende gebeurtenis.

"Een GPS voor muzikanten" is wat een collega haar noemde, als het ware channelen wat in woorden en muziek zal ontstaan en de anderen richting zal geven.Op deze manier vormt ze een brug tussen het publiek, de muziek en de magie.

Unieke interactieve ervaring

Zasja muziek en gesprekken. In deze sessies ontstaan ​​de thema's in coördinatie met het publiek. Deze sessies worden gedaan door alleen Zasja of ze worden ondersteund door andere muzikanten. Wat is je droom, wat is je hartwens, wat is nu in je hart, zijn alle vragen die vaak naar boven komen.

Maar onderwerpen als dood, schaamte, onzekerheid en liefde zijn ook thema's die vaak worden onderzocht. Elke keer worden op dat unieke moment nummers gemaakt over die unieke persoon. Door mensen uit te nodigen om te delen wat er gaande is in het moment, maakt muziek en gesprekken zo anders dan alle andere evenementen.

Wat wordt gedeeld, is een collectieve ervaring, omdat elk verhaal een ander verhaal raakt. Tijdens deze sessies wordt een veilige en speciale verbinding gecreëerd door te herinneren en te sympathiseren.

Het is geweldig om te ervaren wat er gebeurt wanneer Zasja op een persoon reageert en een kanaal lijkt te zijn voor de muziek en de teksten die door haar heen stromen. Ze is vaak verbaasd over de liederen die hier uit komen.

Persoonlijke Gegevens

Zasja speelt om 11:30 uur op het Haagbeuk podium