Mijn passie en missie is om je te mogen begeleiden om jezelf “zo goed mogelijk in je vel” te laten voelen op alle gebied; zowel fysiek, mentaal, als ook emotioneel/spiritueel. 

Gedreven door mijn eigen transformatie, waarbij mijn missie me volledig helder is geworden, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je innerlijke stem te volgen en ernaar te leven, en daardoor innerlijke rust, balans en energie te krijgen. Zo heb ik van mijn missie met passie mijn werk gemaakt, en is mijn bedrijf Caroline cares ontstaan.

Om je op emotioneel/spiritueel gebied meer bewustzijn te laten ervaren, maak ik gebruik van inzicht gevende eclectisch energetische sessies, onder andere chakra therapie, om met je te ontdekken “wat eronder ligt”, dat wat zich afspeelt in ons onderbewuste, op Zielsniveau. Onze onverwerkte trauma’s en gebeurtenissen welke nog aandacht nodig hebben om verder stappen te kunnen maken om vooruit te kunnen in je leven. Door dit naar je bewuste te halen in het hier en nu, kan het de ruimte krijgen om te transformeren en vervolgens op te lossen.
Door gebruik te maken van mijn diversiteit aan disciplines, vaardigheden, kennis en mijn sterk ontwikkeld intuïtief gevoel, kan ik goed inlezen wat er voor de persoon nodig is waardoor ik doelgericht maatwerk aan kan bieden. En je hierdoor meer en meer bij je ware kern kunt komen en daardoor “goed in je vel” komt te zitten.

Dit voelt zo fijn en wil ik enorm graag met je delen, en waar kan dit nu beter als op het Happy Life Festival! En zeg nu zelf, iedereen wil toch graag goed in zijn vel zitten

Persoonlijke Gegevens

  • Caroline op den Kelder
  •  Eclectisch energetische sessies
  • www.carolinecares.nl
  • 06-41752968
  • info@carolinecares.nl

Je kan Caroline vinden op het ontspanningssplein in
OT10