Ik help je met een reis door het lichaam te maken met het doel klacht en pijn vrij te kunnen leven.

Mijn naam is Diana Castelijns en ben al ruim 30 jaar eigenaar van mijn praktijk ANAÏD Bodytreatment. Veel opleidingen en cursussen zijn gepasseerd maar bleef zoeken. De Lijfkrachtherstel therapie was “het” laatste puzzelstuk. Dit stuk gecombineerd met mijn jaren lange ervaring maakt het compleet.

Deze passie is wat ik iedereen wil laten zien op de Happy Life 2019.

Hoe.. U bent van harte uitgenodigd om een korte behandeling GRATIS te ervaren op de stand.

Alle behandelingen en cursussen kunt u terug vinden op www.anaid.nl


Wil jij vrij zijn van pijn en klachten door je eigen lijfkracht te herstellen?

Persoonlijke Gegevens

  • Diana Castelijns
  •  Lijfkracht herstel therapeute
  • www.anaid.nl
  • 06-51691039
  • info@anaid.nl

Je kan Diana vinden op het ontspanningsplein in
OT 07