Wat doe ik:

Ik help hooggevoelige volwassenen tussen de 30 en 65 jaar om nuchter met hun hooggevoeligheid en prikkels om te leren gaan. Waardoor ze  meer rust van binnen ervaren en ontspannen met prikkels om kunnen gaan. 

Biografie:

Mijn naam is Lianne Bekker, (1976) hooggevoelig en nuchter en woonachtig in Etten-Leur waar ik ook mijn praktijk heb. 

Mijn ervaring 

Niks is mooier dan mensen helpen, dat heeft altijd in mijn bloed gezeten. Hoe gaaf is het om mensen te helpen die, net als ik, ook hooggevoelig zijn. Als geen ander weet ik hoe het is om moe te zijn, last te hebben van geluiden, altijd maar in “ je hoofd zitten” en al die emoties van anderen op te nemen. Ik ervaar het telkens weer als een cadeau om cliënten te mogen helpen, waardoor ze keuzes gaan maken die echt bij hun passen. Waardoor ze meer rust van binnen gaan ervaren en uiteindelijk hun hooggevoeligheid als kracht gaan zien. 

Ik sta op het festival, omdat:

Vorig was ik als bezoeker op het festival en ik was positief verrast door het diverse aanbod, de goede organisatie en de positieve sfeer. Ik werd gelijk getriggerd dat ik hier ook wilde staan. Om mijn kennis, ervaring en passie te delen en de verbinding met mensen wil opzoeken. 

Persoonlijke Gegevens

  • Lianne Bekker
  • HSP Coach & Massage 
  • www.liaroma.nl
  • 06-40648631
  • info@liaroma.nl

Je kan Lianne vinden op het ontspanningsplein op
OT02 + OK05 + OK06