Nieuw in Oosterhout “Babyreflexologie"

Met aanrakingen geef je liefde, het versterkt de onderlinge band. Baby’s houden onvoorwaardelijk van hun ouders en baby’s zoeken continu de liefde van hun ouders, ook als je baby huilt of onrustig is. Juist dan heeft je baby je zo nodig. Hoe mooi is het als je als ouder weet hoe je de basisbehoeften van je baby kunt vervullen? Je er echt kunt zijn voor je baby? Waardoor je baby leert dat hij kan vertrouwen op jou als ouder. Zo kan er een veilige hechting ontstaan, wat als het ware een basis is voor de rest van het leven. Ik gun elke baby een goede start. Want een goede start is écht het halve werk.

Ik geef de 3 daagse cursus baby voetreflexologie  voor mama's en binnenkort ook voor papa's. Je eigen baby verlichting kunnen bieden bij obstipatie, krampjes, verkoudheid of pijn bij het doorkomen van tandjes? In deze workshop leer je hoe je dit en meer kunt doen met behulp van voetreflex.De baby voetreflexmassage bestaat uit 3 lessen van 1 uur. Je leert stap voor stap alle technieken van voetreflex, die je meteen met je kindje oefent.

“Babyreflexologie is een makkelijke techniek, je kunt de voetjes in je handen nemen en met ontspannende technieken, specifieke punten behandelen. Je hoeft je kindje niet eerst uit te kleden en kunt heel gericht een behandeling kiezen. Bijvoorbeeld voor obstipatie, krampjes, verkoudheid, doorkomende tanden of bij slecht slapen. De voetjes zijn als het ware een soort afstandsbediening. Als je weet wat de functie is van de ‘knopjes’ dan is het heel eenvoudig.

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor een ontspannende, of ondersteunend gerichte voetreflexplus behandeling!

Ook sta ik op het festival met de echte Ayurveda Kansa Wand gezicht of voetmassage, kom ook eens kennismaken met de gezichts of voet Kansa Wand en laat je verbazen wat het met je doet! 

Persoonlijke Gegevens

Je kan Marja vinden op het ontspanningsplein in
OT 06