Petra van de Laar


STORY & SOUL 

waar verhalen je hart raken en verbinding met de ziel maken

Sensitief, intuïtief, spiritueel. Woorden die op mijn levenspad kwamen.
Als klein meisje leerde ik me al afstemmen op de energie die in de lucht hing. Thuis en op school. Dat ik anders was lieten ze mij weten door me te pesten, want een lui oogje. Mijn voelsprietjes werden aardig ontwikkeld.


Ik verdween regelmatig in boeken die ik verslond en dagboeken die ik volschreef.
Later als hulpverlener in de zorg, waar ik werkte bij verschillende organisaties (ouderenzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie, crisis, van jong tot oud) kwam mijn intuïtie mij goed van pas om anderen aan te voelen en te begeleiden. Alleen de regels, daar liep ik tegenaan. Vrijheid is wat ik wilde. Blij dat ik eruit brak, als een rups uit zijn cocon. Hoe toepasselijk, want als juf Vlinder lees en vertel ik tegenwoordig verhalen die vanuit mijn hart komen en het jouwe raken.


Nadat ik zelf twee boeken uitbracht in eigen beheer werd ik naast schrijfster van spirituele (kinder-) boeken ook schrijf- en soulcoach. Niet zomaar een, maar van echte Soulstories. Heerlijk Genieten is het, mensen coachen bij het schrijven van het verhaal waarvan zij voelen dat zij dit mogen delen met de wereld. Hun eigen Soulstory in een boek. We gaan dwars door belemmerende overtuigingen heen, kijken angsten aan, pellen laagjes af, houden spiegels voor en laten creativiteit stromen. Mijn klanten zijn stuk voor stuk lichtbrengers.

Dit is mijn HAPPY LIFE!

Story & Soul, waar verhalen je hart raken en verbinding met de ziel maken.
Kom je kennismaken en doe je mee met mijn workshop Soulstory Schrijven? Wie weet wat voor prachtige start jij kunt maken met jouw unieke verhaal. Meer over mij vind je op mijn website.

Als Juf Vlinder Vertelt ze magische Verhalen

Verhalen met een beetje magie en veel herkenning voor groot en klein. Juf Vlinder vertelt over Het sterretje dat niet meer kon stralen, of over Het sterretje dat overdag met je komt spelen en misschien vertelt ze wel een nieuw verhaal speciaal voor het Happy Life Festival. Eentje die ze nog nooit heeft verteld. Omdat ze dacht dat het stom was. Gek. Ze zal je vertellen, als ze durft, hoe zij de grootste ontdekking deed in haar leven! Dit wil je horen! Misschien ontdek jij dan ook iets heel speciaals namelijk...


Petra is op het Festivalterrein ook te vinden in Kraam: 19A  

Zowel de redactrice van de boeken van Petra, Lennie de Man, als de Bredase illustratrice Rian Wirken zullen deze dag aanwezig zijn in de kraam van Petra, waar ze al je vragen beantwoorden. Petra’s boeken zijn er te koop en Rian maakt er prachtige tekeningen.

Het verhaal van de engeltjes – Je mag altijd kiezen
Het maanmeisje – je bent nooit alleen

In allebei de boekjes, die spirituele kinderboeken worden genoemd, worden taboes rondom de dood doorbroken en spelen kinderen en engelen de hoofdrol. Als je alleengeboren tweeling bent, zal Het Maanmeisje zeker een goede vriendin van je worden! Voor mooie reviews zie de website
www.storyandsoul.nl


Voorstelling
Een Engel vertelt:

Het verhaal van de Engeltjes

DOOR PETRA VAN DE LAAR
VAN 12:00 - 13:30 UUR OP LOCATIE AARDE

Waar komen wij eigenlijk vandaan? Dat laat Petra je zien in deze bijzondere voorstelling waarin ze het verhaal laat zien hoe haar eigen 2 engeltjes op aarde terecht kwamen.

Na de dood van Petra's oudste zoontje, de helft van een tweeling, ging deze mama op zoek naar hem, want dat zoiets prachtigs zomaar 'weg' kon zijn, dat geloofde ze niet! Haar ontdekking beschreef ze in het boek "Het verhaal van de engeltjes - Je mag altijd kiezen". Deze leuke, luchtige voorstelling met een serieuze ondertoon zie je op het Happy Life festival! Geschikt voor alle leeftijden. De dood is niet eng hoor, kom maar kijken!


WIL JE DEZE VOORSTELLING BIJWONEN? GEEF HET AAN VIA HET FACEBOOK EVENEMENTWorkshop:
Schrijf je eigen Soulstory

DOOR PETRA VAN DE LAAR
VAN 15:30 - 16:30 UUR IN LOCATIE LUCHT

jouw verhaal op papier

'Ik kan er een boek over schrijven!' Je hebt het vast wel eens gezegd, maar nog nooit gedaan. Kom even zitten bij Petra, van Story & Soul, Ze vertelt je hoe zij haar verhaal schreef na het overlijden van haar oudste kind en dit uiteindelijk een echt boek werd.

Neem je notitieblok mee en je favoriete pen, want ook jij kunt onder haar liefdevolle begeleiding de eerste woorden van jouw Soulstory op papier gaan zetten. Als vanzelf stroomt het uit je pen. De start van jouw eigen verhaal. Wie weet ga je het dan toch doen! Je eigen boek schrijven… een droom kan uitkomen.

Wat een Soulstory is?
Het verhaal wat jij te vertellen hebt, waarvan jij voelt: Hiermee zou ik de wereld een beetje mooier kunnen maken. Ik maakte het niet voor niets mee. Nu mag ik het delen.

Petra van de Laar schreef haar eigen Soulstory: "Het verhaal van de engeltjes - Je mag altijd kiezen” en ze schreef nog een boekje, “Het Maanmeisje - Je bent nooit alleen”. Allebei de boekjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en laten je zien dat de dood niets is om bang van te zijn en dat je nooit alleen bent.
Beide boeken hebben een luisterboek waar je via een magische code bij kunt komen + een extra audio waar je met je koptelefoon op een bijzondere avontuurlijke reis maakt! Hoe vet is dat!

Petra kreeg al vele mooie reviews over beide boeken + over de voorstelling, zowel van kinderen als van volwassenen.


WIL JE DEZE WORKSHOP BIJWONEN? GEEF HET AAN VIA HET FACEBOOK EVENEMENT