Programma 2022


Locatie Aarde


10.30 - 11.30 uur
Workshop Qi Gong met Inge Verton

Qi gong bestaat uit gemakkelijk te volgen bewegingen. Tijdens het oefenen wordt je bewust van eventuele blokkades, waardoor je gericht kunt werken aan het vergemakkelijken van de energiestroom en het vergroten van je energie. Op het mentale vlak heeft het een positieve uitwerking op je flexibiliteit, je gemoedstoestand en je innerlijke rust.

Ontdek meer over Inge


12.00 - 13.30 uur
Voorstelling De Engel vertelt:
het verhaal van de Engeltjes
door Petra van de laar

Waar komen wij eigenlijk vandaan? Dat laat Petra je zien in deze bijzondere voorstelling waarin ze het verhaal laat zien hoe haar eigen 2 engeltjes op aarde terecht kwamen. Deze leuke, luchtige voorstelling met een serieuze ondertoon zie je op het Happy Life festival! Geschikt voor alle leeftijden. De dood is niet eng hoor, kom maar kijken!

Ontdek meer over Petra


14.00 - 15.00 uur
Digitalfreedom
by Owlinthecity feat. Gradje

Ambient Instrumental and soundscapes performance

DigitalFreedom is about Time, Space, Flow, Listen and Non-Verbal expression.

Ontdek meer over OwlIntheCity


15.30 - 16.30 uur
Workshop TAI CHI Quan
met Inge Verton

Tai Chi is het hoogst haalbare. Tai Chi Quan is het hoogst haalbare in de gevechtskunst. Dat bereik je met aandacht. Aandacht voor je houding, je ademhaling. Als gevolg komt bewustzijn van je balans, je coördinatie, kracht, timing en je flexibiliteit. Met jouw aandacht geef je jezelf nieuwe bewegingsmogelijkheden en loop je straks een prachtige, jouw hoogst haalbare, vorm van Tai Chi Quan.

Ontdek meer over Inge


17.00 - 19.00 uur
Concert van Anura on earth

Dé Meditatiezangeres van Nederland

ANURA ON EARTH - SINGER OF THE DIVINE FEMININE 
is de meditatiezangeres van NL en toert het hele land door om meditatieconcerten te geven. 
Ze zingt in Zielentaal, oftewel Lichttaal, speciaal afgestemd op het publiek.

Ontdek meer over AnurA on Earth


19.30 - 22.00 uur
AFTERPARTY
met muzikale reis door Gradje lamers 
feat. Owlinthecity

Tijdens de afterparty gaan we samen nagenieten van een geweldige 3e editie met een heerlijke muzikale reis oftewel MuziMeditatie. 

Laat je verassen en meevoeren door een muzikale reis vol verassingen. Luister al dan niet met ogen dicht en geef je over aan de emoties die de muziek bij jou teweeg brengt.

We gaan voor verbinding met alle mooie mensen (standhouders, bezoekers, vrijwilligers) die zich hebben verzameld tijdens het Happy Life Festival. Onder het genot van een hapje, drankje, sfeervolle ambiance, tijdens een dansje op je blote voeten of lekker liggend in het gras of.... nou ja verzin het maar!

Ontdek meer over Gradje


Locatie Water


10.30 uur - 11.30 uur
Workshop Ont-moeten
door Marnix van Oyen

Als je je vaak in gedachte en woord moeten oplegt, dan bewerkstellig je en genereer je onbewust druk en spanning. Besef dat het in het leven meestal gaat om keuzes en om willen of niet willen, zelden om moeten.
Door je te ontdoen van al je moeten, ont-moet je jezelf en ontmoet je jezelf.
Hoe minder je moet van jezelf, hoe meer je jezelf kunt zijn. 
Kortom: In deze workshop halen we de moet eruit (en houden de moed erin).

Ontdek meer over Marnix


11.30 uur - 12.30 uur
Workshop Music & Talks

door Zasja

SONGS AFGESTEMD OP JOUW HART

Een magische ontspannende en ontroerende sessie met live muziek ; solo, waarbij via de input van de gasten, het concert ontstaat. Spectaculair en hartverwarmend.

Ontdek meer over Zasja


14.00 - 15.00 uur
Workshop Dichter bij Jezelf

door
Dorien Bastiaans

Alleen wanneer je weet wie je bent en wat je wilt, kun je een leven creëren wat je vervult. Maar zeg eens eerlijk: weet jij nog wie je werkelijk bent? Of ben jij jezelf in de loop der jaren een beetje 'verloren'? In de workshop Dichter bij Jezelf maak je weer (even) contact met je werkelijke IK. Daarvoor gebruiken we journaling en lichaamswerk. Wees gerust: iedereen kan dit. Jij dus ook! En het is niet eng. Laat je verrassen... Of liever nog: verras jezelf. 

Ontdek meer over Dorien


15.30 - 16.30 uur
Workshop Verhoog je energie met zingen

met Bianca Wijngaards

In de workshop maken we klanken en zingen songs. Daarmee verhogen we samen jouw energie en gevoel van verbondenheid.
Ik gebruik songs van Karen Drucker. Een inspirerende singer-songwriter die vele albums met inspiratie- en healingsongs gemaakt heeft. De songs zijn eenvoudig en daarmee voor iedereen toegankelijk om te zingen.


Ontdek meer over Bianca Wijngaards


Locatie vuur


10.30 - 11.30 uur
Singer Songwriter Dynalize

Danalyzed citaat:

"Muziek is de internationale taal die mensen samenbrengt. Die energie is zo krachtig dat mensen verliefd worden, oorlogen ten einde komen en andere magische dingen gebeuren. Waar zouden we zijn zonder muziek!"

Ontdek meer over Danalyze


13.00 - 13.45 uur
Inspiratie Songs
door Bianca Wijngaards

Graag zing ik voor jullie een aantal inspiratiesongs van Karen Drucker (en eigen invulling daarvan) en daaromheen vertel ik een inspirerend verhaal met o.a. eigen ervaringen.

Ontdek meer over Bianca


15.00 - 16.00 uur
Singer Songwriter Zasja

SONGS VOOR JE ZIEL

Ik luister heel graag naar jouw verhaal en maak daar een lied over, liefst ter plekke. Ik stem me af op de situatie of persoon en een lied wordt geboren. Magisch!

Ontdek meer over Zasja


16.00 - 17.00 uur
D'Eli Poetry & Music
door Eline Bierling

Ik geloof in de kracht van live muziek. Een concert bijwonen kan een helende ervaring zijn. Daarom gaan al mijn nummers over transformatie en bij jezelf komen. Ik vind het belangrijk dat ik niet alleen met mijn publiek verbind, maar zij ook met elkaar. 

Ontdek meer over Eline


Locatie Lucht


10.30 - 11.30 uur
Lezing Van Atlanta tot de Gouden tijd
door Liesbeth de Groot

De rode draad in dit kosmische plan is het Kennis Boek. Op de tekst is een hoge vorm van liefde aanwezig en de Omega-energie, 19e evolutiedimensie. Tijdens het lezen wordt deze en hogere energieën geleidelijk aan je overgedragen en opgenomen. Zo transformeer je sneller naar het verlangde universele bewustzijn in een tempo dat bij je past. Om een nieuwe wereld binnen te kunnen gaan waar iedereen Eén is: de Gouden Tijd.

Ontdek meer over Liesbeth


12.00 - 13.30 uur
Interactieve Lezing
Maak kennis met opstellingen
door Brigitte van Zijp

Ik werk erg intuïtief en een vast programma heb ik niet voor deze dag. Wel wil ik je heel graag de energie van een opstelling en het “wetende veld” laten ervaren. In kleine groepjes zal ik je begeleiden om te voelen wat er gebeurt als je als representant deel neemt aan een opstelling. Om te voelen wat je hier ook voor jezelf uit kunt halen. En vooral om te leren vertrouwen op je gevoel.

Ontdek meer over Brigitte


14.00 - 15.00 uur
Interactieve Lezing
Jouw unieke plek innemen
met de Tzolkin Kalender als kompas
door Nicole Boeijink

Tijdens deze interactieve lezing laat ik je kennismaken met de Tzolkin kalender. Ik vertel in het kort wat het precies is, hoe de kalender is opgebouwd en ik geef je inzicht in wat Bewust Zijn met de kalender voor jou kan betekenen. Ervaren is hierbij heel belangrijk! Daarom neem ik je aan de hand van vragen en korte oefeningen/opdrachten mee op reis door deze wonderlijke creatiekalender
zodat je niet alleen met je hoofd, maar ook met je lichaam en ziel ontdekt welk potentieel er in jou schuilgaat en hoe het voelt als je afgestemd bent op de dagenergie en op jouw Natuurlijke Zelf. Er is geen voorkennis nodig, enkel een open en nieuwsgierig hart.


Ontdek meer over Nicole


15.30 - 16.30 uur
Workshop Schrijf je eigen Soulstory
met Petra van de Laar

Wat een Soulstory is? Het verhaal wat jij te vertellen hebt, waarvan jij voelt: Hiermee zou ik de wereld een beetje mooier kunnen maken. Ik maakte het niet voor niets mee. Nu mag ik het delen...

Ontdek meer over Petra