Hypno sessie : emotie-eten de baas

Wie wil dat nou niet, blijer en gelukkiger in het leven staan!

Ben je al jaren aan het struggelen en wil je eindelijk eens echt geholpen worden, dan is dit je kans. Maak kennis met en ontdek de kracht van HYPNOSE.

hoofdprijs : 1-op-1 hypnose sessie

Degene die de hoofdprijs in de wacht sleept ontvang een 1 op 1 hypnose sessie in mijn praktijk t.w. van € 125,00.

 • Wil je regressie?
 • Wil je af van je angsten?
 • Wil je meer zelfvertrouwen?
 • Wil je pijnreductie?
 • Wil je af van het roken?
 • Wil je af van stress?
 • Wil je af van je suikerverslaving?
 • ……?

Jij bepaalt wat je wilt gaan doen als je deze 1:1 sessie hebt gewonnen.

tweede prijs : ingesproken zelfhypnose sessie

Daarnaast geef ik nog 10 tweede prijzen weg. Ben je 1 van de gelukkigen dan ontvang je van mij persoonlijk een volledige ingeproken sessie voor zelfhypnose.

wat is hypnose ?

Hypnose of trance is een bepaalde ‘staat van zijn’ die regelmatig in ons dagelijks leven voorkomt. Misschien ken je van die momenten, waar je ‘even weg was’. Zo kennen veel mensen de ervaring, dat ze in de auto zaten en verbaasd zeiden: “Ben ik hier al…!” Op de een of andere manier was je even ‘weg’, terwijl toch niet sliep of ergens tegen aan reed. Op zo’n moment was je in trance; heel bijzonder en toch heel gewoon.  Je bent ‘even weg bent’, en tegelijkertijd ben je tijdens zo’n ervaring volledig aanwezig en weet je precies weet wat er gebeurd; bijzonder! In zo’n ‘trancestaat’ is de weg naar jouw onderbewuste open. Dat is wat je nodig hebt om jezelf te helen en te communiceren met je onderbewuste.

Het is belangrijk, dat iemand  je in deze bijzondere staat helpt terecht te komen en jou daarin begeleidt.  Want als je dat zelf probeert, ga je onder andere denken en help je jezelf meteen weer uit trance. Iemand anders helpt je om in die trance terecht te komen. Dit noemen we hypnotiseren. Hypnose is niets anders dan een opgeroepen trance.

In hypnotherapie wordt hypnose therapeutisch ingezet. In tegenstelling tot wat er tijdens show hypnose gebeurt, hou je altijd de controle over jezelf.

Je kunt niet tegen je eigen wil gehypnotiseerd worden! Je blijft dus altijd zelf de controle behouden.

waarom is hypnose zo krachtig ?

Waar psychologen werken op een bewust niveau, werk ik als hypnotherapeut met het onderbewustzijn. Wanneer je in trance het onderbewuste benaderd, blijken door deze trance ineens een aantal zinvolle dingen veel gemakkelijker te gaan, bv:

 • Je bent dan vatbaarder voor goede ideeën, we noemen dat suggesties
 • Het is heel gemakkelijk om je goed te ontspanning
 • Het is makkelijk om oude herinneringen naar boven te halen, welke je dan op een zachte manier kunt verwerken (regressietherapie)
 • Je kunt invloed uitoefenen op je lichaam, zoals pijnbestrijding, dit is de Medische Hypnotherapie

Problemen worden direct bij de wortel aangepakt.

hypnose ten opzichte van gedragstherapie

Bij gedragstherapie ben je gemiddeld 22 behandelingen verder om bijvoorbeeld van je trauma af.

met hypnotherapie los je het op in gemiddeld 1 tot 3 behandelingen

Wat moet je doen ?

Dit pakket bevat :

 • 1 hoofdprijs t.w.v. € 125
 • 10 tweede prijzen t.w.v. € 50

De winnaar van deze veiling krijgt de hoofdprijs en mag met Miranda zelf bepalen welk soort hypnose-sessie er gaat volgen. De eerste tien volgende personen uit deze veiling krijgen de tweede prijs. Om in aanmerking te komen, voor deze prijs is het fijn wanneer je na Miranda’s lezing op het festival tevens een recensie achterlaat op haar facebook pagina. Dat kun je doen met onderstaande knop. Degene die en een bod hebben gedaan in deze veiling EN die een recensie hebben achtergelaten dingen mee voor de prijs. Deze veiling is geldig tot twee dagen na het festival.

laat een recensie achter voor Miranda

 

Dit product wordt aangeboden door Miranda Meiners

Ik begeleid mensen in de leeftijd van 8 tot 75…… jaar naar een blijer en gelukkiger leven door gebruik te maken van gedragstherapie en hypnotherapie.

Ik weet als geen ander dat het inschakelen van hulp best wel een stap is. Hulp vragen is geen teken van zwakte. Integendeel: het bewijst dat je in staat bent verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Door geen hulp te vragen, doe je jezelf tekort. Het lucht enorm op als iemand oprecht naar je luistert, als je weet dat je er niet alleen voor staat. Dat maakt de last die je met je mee draagt direct al een stuk lichter. 

Je door mij laten begeleiden is niet voor iedereen weggelegd. Je gaat met mij en jezelf de commitment aan dat je echt wilt veranderen.

lees meer over Miranda

 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: