Online Workshop Anti-Stress Massage voor Kinderen

Met deze online workshop leer jij hoe jij je kind beter kan laten slapen. Deze workshop bevat ook enkele flesjes essentiële olie, waaronder Serenity, ook wel de slaapolie genoemd, Ylang Ylang en Lavendel olie. Deze hele set wordt aangeboden door Roel van Heel van Leef Intens. Zie ook www.leefintens.com en www.leefintens-academy.com voor meer productinformatie.

Deze online workshop is speciaal voor ouders die merken dat hun kind last heeft van stress. Gevoelige kinderen leven soms in een vicieuze cirkel. Ze krijgen behoorlijk wat prikkels te verwerken op een dag. Ze kennen hun grenzen niet en gaan daar vaak overheen. Ze vinden het moeilijk om hun dag af te bouwen, met als resultaat dat als ze naar bed gaan niet direct kunnen slapen. De prikkels van die dag komen dan vaak nogmaals voorbij. Ze slapen dan te laat in, of komen nog een aantal keer uit bed voordat ze definitief inslapen. Hierdoor komen ze niet toe aan de hoeveelheid slaap die ze nodig hebben:

  • 4 t/m 5 jaar : 12 uur
  • 6 t/m 9 jaar : 11 uur
  • 10 t/m 11 jaar : 10 uur
  • vanaf 12 jaar: 9 uur

Het gevaar bestaat dat je kind de volgende dag op staat met de prikkels van gisteren nog in zijn hoofd. Voldoende slaap is het beste middel om zijn prikkels goed te verwerken. Als jij je kind kan helpen om beter te slapen, zul je merken dat hij er meteen baat bij heeft. De anti-stress massage is daar een onmisbaar en unieke techniek voor !

Misschien dat jij als ouder elke avond naast je kind blijft zitten totdat hij in slaap valt. Of misschien ga je bij hem in bed liggen om hem zodoende een gevoel van veiligheid te geven. Uiteindelijk krijgt je kind misschien wel een goed gevoel, maar hoe zit het met jou als ouder ?

Met deze online workshop kun jij je kind extra rust geven zodat hij zelfstandig, op tijd naar bed kan. Je helpt hem zijn prikkels te verwerken en om de rust te vinden. Uiteindelijk geeft het jou als ouder ook meer rust ! Als je deze anti-stress massage koopt krijg je er gratis onze 25 tips bij om de dag beter af te bouwen.

Dit product wordt aangeboden door Leef Intens

Dit product wordt aangeboden door Roel van Heel van Leef Intens. Roel begeleidt ouders, volwassenen en professionals bij stress en burn-out. Kinderen kunnen ook stress ervaren. Vaak begint dat al als ze voor het eerst naar school gaan wanneer ze vier jaar oud zijn. We staan er niet altijd bij stil dat kinderen op die leeftijd al onder druk worden gezet en dat er best veel van ze verwacht wordt. Hoe fijn is het als jij als ouder ervoor kan zorgen dat je kind een veilige basis heeft. Een plek waar hij zich thuis voelt en waar hij niet op zijn tenen hoeft te lopen ? Bied je kind wat meer rust met deze geweldige anti-stress massage. Hij zal sneller doorslapen en zich veilig voelen. Het beste medicijn tegen stress.

Voor meer informatie over de producten van Leef Intens, zie ook www.leefintens.com of www.leefintens-academy.com

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: