Online Workshop Leer je kind mediteren en ontspannen

Deze online workshop is speciaal gemaakt voor kinderen die merken dat ze aan het einde van de dag extra vermoeid zijn geraakt door de vele prikkels. Gevoelige mensen, en dus ook kinderen, zijn veel bezig met hun omgeving, en de verwachtingen die de omgeving van je heeft. Dat kan behoorlijk wat stress opleveren. Hun energie en focus is gericht op anderen in plaats van op zichzelf.

Met de ingesproken kindermeditaties, kan het kind leren om de energie en de focus die naar buiten gericht staat, weer naar binnen te richten. Je gaat je concentreren op je zintuigen, op de dingen die je in je lichaam voelt. Op die manier kom je weer terug bij jezelf. Deze kindermeditaties zijn ideaal om te gebruiken als ze uit school komen, net voor het eten, of net voor het slapen gaan. Ze zijn geschikt voor zowel het prikkelzoekende als het prikkelmijdende kind. Bij het prikkelzoekende kind zul je echter niet genoeg hebben aan een kindermeditatie. Om het beste effect te krijgen kun je verschillende dingen combineren: de anti-stress massage, de kindermeditaties en de aardingsoefeningen (zoals Qi Gong bijvoorbeeld).

Mocht je meer vragen hebben over hoe jij je kind het beste kan helpen en over de extra mogelijkheden om dat te doen, aarzel dan vooral niet en neem contact met ons op.

Dit product wordt aangeboden door Leef Intens

Dit product wordt aangeboden door Roel van Heel van Leef Intens. Roel begeleidt ouders, volwassenen en professionals bij stress en burn-out. Kinderen kunnen ook stress ervaren. Vaak begint dat al als ze voor het eerst naar school gaan wanneer ze vier jaar oud zijn. We staan er niet altijd bij stil dat kinderen op die leeftijd al onder druk worden gezet en dat er best veel van ze verwacht wordt. Hoe fijn is het als jij als ouder ervoor kan zorgen dat je kind een veilige basis heeft. Een plek waar hij zich thuis voelt en waar hij niet op zijn tenen hoeft te lopen ? Leer je kind om zijn dag rustiger en kalmer te beginnen door zijn ochtend- of middag ritueel uit te breiden met een meditatie. Deze meditatie is fijn om samen te doen waarbij je als ouder de meditatie voorleest, of wanneer je samen mediteert met je kind. Kinderen vinden dat quality time momentje heerlijk !

Voor meer informatie over de producten van Leef Intens, zie ook www.leefintens.com of www.leefintens-academy.com

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: