Prive workshop Framedrum + online cursus


De frame drum leren spelen is leuk om te doen, educatief en het is goed tegen stress want het brengt je helemaal in het hier en nu! Het bevordert creativiteit, eenheid en een gevoel van welzijn. Bij een framedrum workshop staat allereerst het plezier van samen spelen centraal. Ook al heb je geen muzikale achtergrond, is het toch leuk om te leren. Je leert alle basis technieken van de framedrum en verschillende rimes te spelen met een groep samen, er is ook ruimte voor een creatieve solo te spelen met muzikale support van de groep. Drummen stimuleert de alfa hersengolven die een euforische staat veroorzaken door de endorfine die vrijkomt, geeft het een boost aan je immuunsysteem. Ook wordt de body en mind connectie versterkt en je wordt er meer relaxed van je kan je beter focussen en je negatieve emoties beter loslaten.

Waarom een workshop Framedrum?

De workshop is bedoeld om kennis te maken met het bespelen van de Framedrum. Voor deze workshop heb je geen muzikale achtergrond nodig, de workshop wordt stap voor stap opgebouwd zodat je een goede start kan maken op dit fascinerende instrument.

Wat leer je op een privé Framedrum workshop?

  • De juiste lichaamshouding en handposities
  • Lapstyle technieken, freehand en upright positie.
  • Samen een basis ritme neerzetten en daarop variaties/solo’s leren spelen binnen dit basis ritme
  • Dynamische accenten leren spelen
  • Verschillende ritmes leren spelen, ook met brushes, multiclaps en stokken.

Voor wie is de Framedrum workshop bedoeld?

De workshop Framedrum is o.a. ook geschikt voor mensen die bijvoorbeeld eerder Djembe of Shamanentrommel of andere trommels/percussie instrumenten hebben gespeeld, en uitbreiding van hun percussie set-up wensen. Ook is deze workshop heel interressant en leerzaam voor Soundhealers die de Framedrum willen inzetten voor hun klankreizen.

Ook ritme en percussieliefhebbers zijn welkom  Drummers die naast hun drumstel ook andere percussie en hand drums in willen zetten. De Framedrum workshop is ook geschikt voor mensen die gewoon een leuke middag willen hebben en iets nieuws willen leren.

Speciaal voor de Happy Life veiling bied Misja een privé les middag Framedrum + online cursus t.w.v. € 300,- aan voor de hoogste bieder.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: