Uitgebreide gezondheidsanalyse

Uitgebreide gezondheidsanalyse
Met een test van enkele minuten weet hoe het met uw gezondheid is gesteld en welke conditie prioriteit heeft. Deze meting is een hulpmiddel om 250 fysieke functies snel te analyseren.

Wat doet het voor u ?
Deze meting is een snelle, nauwkeurige en niet-invasieve spectrale testmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Het systeem analyseert ongeveer 40 belangrijke functionele groepen zoals hart- en bloedvaten, darmen, lever, galblaas, alvleesklier, enz. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het aura- of etherische veld. Deze verschijnselen kunnen zich in het fysieke lichaam, het etherische lichaam, het emotionele lichaam of het mentale lichaam manifesteren.

Resultaat
Er kan op een meer efficiënte wijze worden gewerkt aan verbeteringen. Aandachtspunten in uw persoonlijke gezondheid komen aan het licht. U bespaart veel tijd en geld om direct met de meest effectieve coaching aan de gang te gaan.

Het testen zelf
Primair testen wij enkel de stress gerelateerde factoren. De test kan worden afgenomen op het hoofdkantoor in Breda. Medio eind september kunt u bij meerdere aangesloten coaches terecht.

De eindrapportage bespreekt u vervolgens met uw persoonlijk aangewezen coach die het plan van aanpak hierop zo efficiënt mogelijk zal aanpassen.

voorbeeld analyse voor de man
voorbeeld analyse voor de vrouw
vragenlijst

Wij meten het onderstaande:

1. Cardio-/cerebrovasculair

2. Maagdarmstelsel

3. Lever

4. Dikke Darm

5. Galblaas

6. Alvleesklier

7. Nieren

8. Longen

9. Hersenzenuwen

10. Botziekten

11. Botmineraaldichtheid

12. Reumatische botaandoening

13. Index Botgroei

14. Bloedsuiker

15. Spoorelementen

16. Vitaminen

17. Aminozuren

18. Co-enzymen

19. Vetzuren

20. Endocrien Systeem

21. Immuunsysteem

22. Toxische Stoffen

23. Zware Metalen

24. Algemene Lichamelijke Toestand

25. Allergieën

26. Adipositas

27. Huid

28. Oog

29. Collageen

30. Meridianen

31. Polsslag (Hart en Hersenen)

32. Bloedvetten

33. Gynaecologie – op verzoek

34. Menstruatie cyclus – op verzoek

35. Borst (F) – op verzoek

36. Prostaat – op verzoek

37. Mannelijke Seksuele Functie – op verzoek

38. Sperma en Zaadcellen – op verzoek

39. Schildklier

40. Lichaamsfunctie Analyse

41. ADHD (Kinderen)​

42. Samenvatting

De werking:
Het menselijk lichaam bestaat uit een groot aantal cellen die zich voortdurend ontwikkelen, veranderen, vernieuwen en regenereren. De cellen vernieuwen zich voortdurend door zelfdeling. In het lichaam van een volwassene ongeveer in 25 miljoen cellen per seconde. De bloedcellen zichzelf vernieuwen met een snelheid van ongeveer 100 miljoen per minuut.

Cellen bestaan, zoals al het andere in de wereld, uit een kern met atomen, waarvan de geladen deeltjes, elektronen, voortdurend in snelle beweging zijn. Door het proces van celdeling en groei in elke cel is er voortdurend transmissie van elektromagnetische golven. De elektromagnetische golven die door mensen worden uitgezonden, vertegenwoordigen de specifieke staat van het lichaam, en deze elektromagnetische golfsignalen zijn verschillend onder verschillende omstandigheden, zoals in gezondheid of ziekte.

Bioresonantie frequenties worden door natuurgeneeskundigen beoordeeld in relatie tot verschillende organen en lichaamssystemen. Dit wordt empirisch bepaald. Uit de reactie van het lichaam kan men een conclusie trekken over de conditie van de lichaamssystemen van deze relaties. In een database worden deze resonanties gekoppeld.

Dit pakket bevat

Dit pakket bevat :

  • HealthScan inclusief rapport t.w.v. € 175
  • Kennismaking coaching sessie inclusief uitgebreide toelichting

Dit pakket heeft een totale waarde van € 350

Dit product wordt aangeboden door de Vitaliteitsgroep / BurnoutCoachen

Wij zijn een landelijk opererende organisatie voor het bedrijfsleven t.b.v. de vitaliteit voor mens en organisatie.

Het zijn veelal oude gewoontes en overtuigingen die ervoor zorgen dat iemand uit balans raakt, zelfs zo sterk dat goed functioneren niet meer mogelijk is. Het zijn onze coaches die jou in staat stellen jezelf te herpakken. En dat betekent voor werkgevers lagere kosten door minder uitval en omproductiviteit. Voor de medewerkers betekent dat een toename van welzijn en geluk!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het voormalige huis van bewaring, naast het oude gerechtsgebouw. De oude receptie, infobalie & ontvangstruimte van deze voormalige gevangenis doen nu dienst als kantoor voor de VitaliteitsGroep | BurnoutCoachen – StressCoachen – ExecutiveCoachen.

lees meer over de Vitaliteitsgroep

 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: