Mijn missie blijft: een plek creëren waarin mensen vrij met elkaar kunnen dansen en zijn. Kom je ook?

In 2010 wilde ik met mijn passie voor dans en muziek Dance feesten opzetten in Breda. De naam Devalounge werd geboren. ‘Deva’ komt uit het Sanskriet en is een verzamelnaam voor alle goddelijke wezens. Dans en muziek verbinden ons met het goddelijke.
De echte ontwikkeling moest nog even op zich laten wachten.

In 2016 ben ik maandelijks Ecstatic Dance avonden gaan organiseren in Breda en de groep terugkerende dansers breidt zich steeds verder uit. Steeds meer mensen ontdekken hoe bevrijdend en verbindend Ecstatic Dance kan zijn. Hoe het is om door dans en muziek dichtbij je kern te komen en te mogen zijn, wie je bent.


Als host en facilitator, experimenteer ik met de avonden die ik organiseer met mijn eigen Devalounge. 

Op het Happy Life Festival zal ik op vrijdagavond een mooie dansinitiatie geven om de dansers met elkaar te verbinden en vanuit de Joy te laten dansen. Kom je ook?

Persoonlijke Gegevens

  • Sophie Minne
  • Estatic dance/Devalounge
  • Dansdocente & facilitator
  • 06-14561963

  • info@devalounge.nl 
  • www.devalounge.com

Sophie Minne geeft op vrijdag 6 september een dansceremonie om 20:30