Een tuin is veel meer dan je ziet. Iedere tuinliefhebber weet dat. De grootste rijkdom van een tuin zit ‘m niet in de grootte of de indeling, maar in het gevoel van verbinding dat ie je geeft. Verbinding met de aarde, verbinding met de natuur. 

De natuur in je tuin resoneert met je eigen natuur. Die kwaliteit heb je al lang gevoeld: het maakt dat je je aangetrokken voelt tot bepaalde planten en hoekjes in je tuin of juist niet. En het maakt dat je tuin je zo kan opladen en verfrissen. Dat je je zacht en liefdevol kan voelen in je tuin, maar ook krachtig en ondernemend. Dat je, soms heel onverwacht, kunt ervaren dat alles goed is zoals het is.

Je tuin is een voortdurende uitnodiging om je met Aarde te verbinden. Om alle kwaliteiten, alle liefde, alle aanwezigheid die Aarde voor jou heeft, te ontvangen in de overvloed die er voor je is. Vanuit die verbinding groeit je intuïtie, je ontspant gemakkelijker en je voelt je meer thuis op aarde. Je ontdekt dat ‘genieten’ je natuurlijke staat van zijn is en groeit met gemak en plezier naar wie jij van nature bent. De natuur kent geen haast, toch is alles op tijd klaar.

Ik ben José Koster. Als tuinvrouw en tuincoach help ik mensen om zich met hun handen en hun hoofd, maar vooral met hun hart te verbinden met hun tuin. Ik doe dat door tuinadvies en hulp bij het onderhoud, maar vooral door mensen te helpen de taal van hun tuin te verstaan. 

laat je tuin spreken

tijdstip : 15:00u

locatie ster

Ben je nieuwsgierig naar wat je tuin jou te vertellen heeft? Wil je meer bedding ervaren vanuit je tuin?

Een diepere verbinding met je tuin kan je ondersteunen om je plek in de wereld in te nemen. Aarde wil dat je tot bloei komt en heeft alles in huis om je hierin te bekrachtigen. Via je tuin (of je balkon of een park of boom waartoe je je aangetrokken voelt) stuurt ze je onafgebroken liefde en ondersteuning in allerlei vormen. Het is aan jou om je hiervoor open te stellen. 

In een geleide oefening breng ik je diep in contact met je tuin. Ik nodig Aarde uit om via je tuin naar je uit te reiken en je te laten zien wat je tuin op dit moment voor je heeft. Een healing van de verbinding met je tuin is onderdeel van deze workshop. 

Als je thuis komt merk je dat je relatie met je tuin is veranderd. Het licht is anders geworden, een sluier is weggevallen. Je kunt gemakkelijker verstaan én ontvangen hoe je tuin jou bijstaat in je dagelijkse leven. 

Wil jij deze workshop bijwonen ?

Het aantal plaatsen in José's workshop is beperkt. Ben je nieuwsgierig naar haar verhaal ? Schrijf je dan alvast in. Dan ben je verzekerd van een plekje.

Persoonlijke Gegevens

Je kan José vinden op het bewustwordingsplein op plek AT04. Je kan haar workshop bijwonen in de locatie 'ster'.

Wat vinden anderen van José ?

Carlijn